intarzieri mari de menstruatie
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am 18 ani.pana anul trecut in vara, ciclul menstrual era regulat(vedea fix la data stabilita pe calendar si rar intarzia 2-3 zile), acuma imi intarzie cu saptamanile chiar 1 luna.De anul trecut pana acuma tot asa am tinut'o.Acuma din data de 23 septembrie(de la ultimul ciclu) pana astazi 12 decembrie nu mi'a mai venit deloc.Relatii sexuale am intretin decat o singura data dar protejat si nu am dus la bun sfarsit.Ce as putea sa am?Necesita un consult?Mi s'au recomandat de un medic de familie niste pastile hormonale naturale:'Branca Ursului' timp de 10 zile, de x2 pe zi.Le'am luat decat 3 zile, fiindca am simtit niste stari de rau.Tin sa mentionez ca la fiecare ciclu, am stari de rau, de lesin, varsaturi si dureri groaznice si nu sunt in stare sa stau in picioare.Aceste simptome le am din prima mea zi de ciclu menstrual(13-14 ani parca).
Multumesc.Sfat urgent
Multumesc.Sfat urgent
4 comentarii
O vizita la doctorul dv ar fi foarte indicată. Dacă va considera necesar, este posibil să vă recomande o ecografie şi/sau anumite dozări hormonale, care să excludă afecţiuni endocrine ce pot îmbrăca manifestările descrise.
si nu se poate rezolva cu altceva inafara de hormoni?nu vreau sa imi dau tot corpul peste cap.asta e singura mea teama
Buna seara,
Daca se constata ca dozarile hormonale sunt in afara limitelor de normalitate inseamna ca tot corpul este afectat. De multe ori tratamentele hormonale ajuta la restabilirea echilibrului.
Daca se constata ca dozarile hormonale sunt in afara limitelor de normalitate inseamna ca tot corpul este afectat. De multe ori tratamentele hormonale ajuta la restabilirea echilibrului.
Sunt posibile şi tratamente fără hormoni. Dar, mai întâi este necesară excluderea unei afecţiuni endocrine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tot timpul am avut ciclul f scurt 3-4 zile si f. neregulat
- 7pot fi insarcinata?
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 5menstruatia intarziata sau sarcina?
- 2intarzierea menstruatiei
- 3menstruatie intarziata
- 4Scurgeri si probleme cu menstruatia
- 215 zile de intarzire!!! Oare s-a produs minunea?
- 0Intarzie ciclu. Poate fi o posibila sarcina?
- 4sarcina sau nu?
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.Ajutooor va rog!
- 0Nu știu ce se întâmpla
- 3Oare sunt insarcinata?!
- 4Pot fi insarcinata?
- 2Lipsa menstruatiei, interpretare test sarcina, simptome.
- 2Ce poate fi? Sarcina nu cred.
- 1Ciclu întârziat, aproape doua luni., ajutațima
- 1Escapelle, ciclu intarziat
- 3Test fals negativ de la ovule?
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: