intarzierea menstruatiei
am si eu o problema..mi-a intarziat menstruatia 7 zile.luna trecuta mi'a venit normal.tin sa mentionez ca prietenul meu si-a introdus penisul in vagin, moment ce a durat cateva secunde deoarece aveam dureri.e posibil sa fi ramas cumva insarcinata?
2 comentarii
Dupa orice contact sexual, chiar şi fără ejaculare, există un risc. Considerabil mai mic decât în cazul finalizării prin ejaculare, dar există. Ca să excludeţi această posibilitate, faceţi un test de sarcină.
Pe de altă parte, există numeroase alte cauze, în afară de sarcină, care pot întârzia venirea menstruaţiei. Una dintre ele este existenţa unei inflamaţii pelvine. Aceasta se manifestă adesea ca durere la contactul sexual, aşa cum a fost cazul la dv.
Pe de altă parte, există numeroase alte cauze, în afară de sarcină, care pot întârzia venirea menstruaţiei. Una dintre ele este existenţa unei inflamaţii pelvine. Aceasta se manifestă adesea ca durere la contactul sexual, aşa cum a fost cazul la dv.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Oare am ramas ? e vreun risc pt mine ?
- 4mi-a venit menstuatia dupa doar 19 zile
- 5Nu mai iau anticonceptionale, nu sunt insarcinata si menstruatie intarziata
- 4Capsula de slabit intarzie menstruatia?
- 5Simptome ciudate: ameteli, greata, dureri de cap, ovare si spate + menstruatie intarziata
- 4dupa operatie de chisturi ovariene, menstruatia intarzie
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 3care sunt cauzele intarzierii de menstruatie ?
- 5sarcina la menstruatie?
- 2Test negativ, ciclul menstrual intarzie de 8 zile...
- 0Intarziere menstruatie
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 0Ciclul menstrual întârzie
- 2Ce sa cred?
- 0Renuntare anticonceptionale, intarziere menstruatie
- 1Insarcinata?
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 0Ajutor, va rog, sarcina???
- 0Anticoncepționale și duphaston
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: