menstruatia intarziata sau sarcina?
Bună.vreau şi eu sfatul vostru.Am 22 ani.
Am avut menstruatia in felul urmator:Iunie-15, Iulie-15, August -9.Acum in septembrie inca nu mi/a venit...imi fac griji.
Am avut in august relatii neprotejate, dar nu a terminat niciodată in interior.Pina la asta nu am avut deloc relatii vre-o 2 luni.Poate fi vre/o legatura?adica lipsa relatiilor sexuale timp de 2 luni apoi un nou partener.cu retinerea menstruatiei?De la ultima relatie neprotejata, au trecut vreo 10 zile.am facut citeva teste de sarcina si imi arata ca nu sunt insarcinata...La ce sa ma astept?Please.need help:(
Am avut menstruatia in felul urmator:Iunie-15, Iulie-15, August -9.Acum in septembrie inca nu mi/a venit...imi fac griji.
Am avut in august relatii neprotejate, dar nu a terminat niciodată in interior.Pina la asta nu am avut deloc relatii vre-o 2 luni.Poate fi vre/o legatura?adica lipsa relatiilor sexuale timp de 2 luni apoi un nou partener.cu retinerea menstruatiei?De la ultima relatie neprotejata, au trecut vreo 10 zile.am facut citeva teste de sarcina si imi arata ca nu sunt insarcinata...La ce sa ma astept?Please.need help:(
5 comentarii
Daca nu a terminat in tine ar trebui sa fie ok, adica sa nu fii insarcinata. Pe viitor sa stii ca testul de sarcina este concludent daca se face la 2 saptamani de la contacul sexual. Iti recomand sa te protejezi ca sa nu mai ai acest stres. Numai bine.
paradoxul e ca mereu ma protejam...acum nu ştiu ce a dat peste mn(((
uf.am obosit deja sa ma gindesc non stop la asta.oare cind imi va veni menstruatia?:(((
uf.am obosit deja sa ma gindesc non stop la asta.oare cind imi va veni menstruatia?:(((
Si prietenei mele ii intarzia 3-4 zile si ne faceam griji, totusi 9 zile e putin prea mult, fii tare nu e un capat de lume. Eu nu cred ca esti insarcinata.
Sa revii cu un raspuns dupa ce faci testul, te rog. Numai bine
Sa revii cu un raspuns dupa ce faci testul, te rog. Numai bine
sper şi eu...astept ca niciodata!
apropo, la voi cum sa rezolvat?a venit de curind marea fericire?
apropo, la voi cum sa rezolvat?a venit de curind marea fericire?
In sfirsit...s-au spulberat toate dubiile.Mi-a venit menstruatia si sunt cred ca mai fericita ca niciodata!!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 6sunt disperata..am nevoie de o parere
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 2intarzierea menstruatiei
- 1intarzierea menstruatiei 6 zile
- 0mi-a intarziat mentruatia 2 saptamani
- 6Imi intarzie ciclul, nu mai alaptez de 4 luni.. se instaleaza menopauza?
- 4de ce intarzie atat?
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 5Intarzierea ciclului 2 saptamani !
- 1Sunt gravida?
- 1Intarziere CM
- 1Intarziere
- 1Întârziere cm 7 zile iar testul este negativ. Posibila o sarcina?
- 0Menstruatie intarziata
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 1Oare sunt insarcinata
- 1Oare sunt insarcinata?
- 0Întârziere menstruatie
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: