Intarzierea menstruatiei!

558 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 18 19 Înainte ›
0
18-08-2009, ora 10:46
marya27
Nu este medic/terapeut
marya27
Buna. Am si eu o problema. Am fost la medic si mi-am facut un Papanicolau si mi-a iesit tip 2 si o infectie cu Gardnella pentru care mi s-a dat sa iau ovule Klion D 100. Ieri ar fi trebuit sa-mi vina ciclul si nu mi-a venit. E posibil sa-mi intarzie din cauza acestor ovule? Tin sa precizez faptul ca am ciclul foarte regulat la 28 de zile fix.
Va rog sa ma lamuriti de ce imi intarzie.
Va multumesc.
0
19-08-2009, ora 14:08
love me
Nu este medic/terapeut
love me
buna am 18 ani si luna asta nu am menstruatie si nush de ce am mai avut probleme dinastea si anul trecut dar mia dat medicul marvelon dar dupa ce leam terminat la interval de 2 luni nu a mai venit?
care o fi cauza...va rog frumos un rasp urgent
0
19-08-2009, ora 18:37
lalalala
Nu este medic/terapeut
lalalala
ms pt raspuns 2you4ever, am citit, vroiam sa fiu totusi sigura :D, thx pt sfaturi
0
25-08-2009, ora 09:42
anyan
Nu este medic/terapeut
anyan
buna, am 22ani si am o intrebare, mi-a intarziat menstruatia 10 zile, nu mi-am inceput inca viata sexuala.Am mai avut o perioada cand nu mi-a venit timp de trei luni. Ce ar trebui sa fac?
0
25-08-2009, ora 14:05
big_mistake
Nu este medic/terapeut
big_mistake
buna.vreau sa m a ajutati si pe mn cu un sfat..am incercat sa vad km e sa faci sex..1a durat cel mult 2 min..k nu am mai vrut..cik prietenul meu nu a ejaculat in mine..dar mie imi e frik.luna trecuta nu mi-a venit ciclul..si acum tr sa vina si nu a venit niki luna aceasta..nush ce sa fca..dak as fi insarcinata ar veni k as fi gravida in 3 luni..dar nu am niki un simptom..nu mi-e greata..nimik..dar totusi imi e frik...ma puteti ajuta cumva va rog.oricine.
0
25-08-2009, ora 14:24
marya27
Nu este medic/terapeut
marya27
Nu e neaparat sa ai simptome ca sa fi insarcinata. Singurul simptom este lipsa ciclului. Si cum la tine asta este, s-ar putea sa fi insarcinata. Asta in conditiile in care a ejaculat inauntru. Oricum sfatul meu este sa iti faci un test si atunci elimini orice dubiu. Bafta multa.
0
25-08-2009, ora 14:34
big_mistake
Nu este medic/terapeut
big_mistake
ms marya.acum imi e si mai frik.nush ce sa fac..mi s-a zis k e posibil sa imi intarzie k asa se intampla fetelor kre nu au un an de la venirea ciclului..si iti intarzie..acum nush...sunt nedumerita
0
25-08-2009, ora 23:35
LORANA
Nu este medic/terapeut
LORANA
am 40 de ani si problema mea esteca de 2 luni nu am menstruatie de ce?oare menopauza ?am 2 copii, nascuti prin cezariana si la al doilea mi s-a facut si o ligaturare a trompelor, am aflat ca am si uter bicorn si retrovers in urma cu un an, cand aveam ciclu neregulat, mai mult aveam menstruatie decat pauza, am luat tratament cam 3 luni cu ceva hormoni, s-a rezolvat iar acum din iunie nu mai am menstruatie, test de sarcina nu am facut ca nu am considerat ca ar trebuii si nici nu am semne de sarcina:greturi, sani durerosi etc.
Ce parere aveti? ce poate fi
ARtrebuii sa merg la ginecolog dar tot astept sa -mi vina menstra
0
27-08-2009, ora 17:53
big_mistake
Nu este medic/terapeut
big_mistake
in sfarsit..multumesc lui d-zeu..azi am fost la un cabinet ginecologic si mi-am facut o consultatie si un ecograf...a eisit totul bine..nu sunt insarcinata si pe deasupra sunt si virgina.mi s-a luat o piatra de pe inima.sunt mult mai usurata..acum pot sa imi duc viata mea normala...si bafta tuturor femeilor kre traiesc cu aceasta frica..facetiva un consult..dak nu aveti km..si aveti probleme..spunetii mamei totul.ea nu te invata de rau..asa am facut eu...din contra te ajuta..invingeti-va aceasta frica..cn mai are intrabari despre asa cv...sunt disponibila...bafta multa
0
27-08-2009, ora 19:53
veruta
Nu este medic/terapeut
veruta
Buna tuturor,
Am luat anticonceptionale timp de 3 luni, si as dori sa stiu cat timp trebuie sa astept ca sa pot face un bebe?Stiu ca este indicat sa astepti o perioada dar nu stiu cat.Multumesc.
0
28-08-2009, ora 14:32
big_mistake
Nu este medic/terapeut
big_mistake
veruta...da tr sa ast...un timp sigur ti-l poate spune medicul.mergi la medic..le medicul de familie sau la un ginecolog si afla exact k sa nu se intample altceva..multa bafta...
0
28-08-2009, ora 14:34
big_mistake
Nu este medic/terapeut
big_mistake
e bn sa nu te iei dupa pers kre iti zik parerea lor aici..k nu sti sigur si u gresesti..te duci la medic si afli.ma anunti knd afli exact ok??bafta draguta
0
28-08-2009, ora 18:29
veruta
Nu este medic/terapeut
veruta
Un sfat foarte bun.Mersi mult, asa o sa fac.Pupici.
0
29-08-2009, ora 13:12
big_mistake
Nu este medic/terapeut
big_mistake
npc verutza...orice numai sa iti fie tie de ajutor.pup
0
30-08-2009, ora 14:48
anca_200
Nu este medic/terapeut
anca_200
buna, am si eu niste nelamuriri.timp de 3 ani am luat janine, pt ca nu aveam ciclu regulat, si mici chistulete pe ovarul drept.totul era ok, menstruatia la timp.anul trecut in oct am renuntat la ele, si de atunci s-a dereglat de tot, am intarzieri si de 2-3 luni(a venit pe 1 martie-20 aprilie-12 iulie, )si de atunci nimic.am fost la ginecolog, dar pt alta problema si printre altele l-am intrebat si de ciclu, si mi-a zis ca trebe sa iau utrogestan, duphaston sau in cel mai rau caz anticonceptionale.dar a zis ca pt asta vi la alta consultatie, nu am mai mers(mentionez ca sunt plecata din tara)si am fost la farmacie si am cumparat utrogestan, pt ca duphaston nu se gaseste aici.pana acum ciclu nu a venit, intrebarea mea este de cand sa incep sa iau utrogestanul daca eu nu am ciclu?mentionez ca este de 200 mg si cate zile?
Astept parerea unui medic.multumesc anticipat
0
31-08-2009, ora 18:07
big_mistake
Nu este medic/terapeut
big_mistake
anca.poate ar fi trebuit sa intrebi al farmacie.si iti spunea cum sa le iei...le iei atatea zile kte pastile ai sau pana iti vine ciclul.in cel mai rau caz dak nu afli km sa iei acele pastile...dute la cea mai apropiata farmacie si sigur iti va spune.bafta multe..
0
01-09-2009, ora 11:20
gabi7777
Nu este medic/terapeut
gabi7777
Buna ziua,
am un baietel de un an, pe care l-am alaptat pana la 10 luni, mai exact pana pe 4 iulie (in perioada alaptarii nu am avut menstruatie). Ingrijorarea mea este ca pana in prezent nu mi-a venit menstruatia. Credeti ca ar trebui sa urmez un tratament ( si daca da cu ce anume?) sau sa mai astept???? Multumesc anticipat.
0
02-09-2009, ora 01:11
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Da, ar fi bine sa urmati un tratament. Fiind, probabil, un tratament hormonal, mergeti la doctorul dv sa va spuna cu ce anume si sa va dea reteta. Medicamentele de acest tip trebuie prescrise.
0
12-09-2009, ora 09:07
creatzaa
Nu este medic/terapeut
creatzaa
buna... am 17 ani si miam inceput viatza sexuala cu o luna in urma, poate chiar mai putin.. am facut sex protejat dar si neprotejat, stiu sigur ca nu a lasat in mine... mia intarziat deja 5 zile si as vrea sa stiu care este cauza... am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit negative... in urma cu 4 zile am lesinat si m-au dus la spital, mi-am facut analize si mi-au iesit bune... se poate sa fiu insarcinata?? va rog sa ma ajutatzi... sunt foarte stresata... sper ca teste de sarcina sa fi iesit cum trebuie..
multumesc anticipat
0
12-09-2009, ora 10:06
big_mistake
Nu este medic/terapeut
big_mistake
daca testele au iesit negativa e posibil sa nu fi insarcinata.poate e alta cauza a lesinului tau.poate ai avut o lipsa de calciu sau oboseala..daca traiesti cu stresul acesta si nu ai incredere in testele de sarcina, ceea ce ar trebui..dute al un control ginecologic.foarte simplu si o sa sti sigur.si inca ceva..nu ami faceti sex neprotejat fratilor.s-a inventat prezervativul, o metoda foarte sigura..protejativa si evitati avorturile...omorati nishte copii...dak te-ai fi protejat acum iti spun sigur ca nu ai mai fi ingrijorata...eu nu cred ca esty insarcinata dar ca sa fi mai sigura fa dute al un control, iar dak nu poti mai fati un test de sarcina.bafta multa...pupici
0
12-09-2009, ora 20:40
creatzaa
Nu este medic/terapeut
creatzaa
ms mult.. cred ca cel mai linistitor ar fi sa merg la ginecolog. si sigur nu o sa mai fac neprotejat.. iti da prea multe batai de cap.. pupicei... multumesc inca o data !
0
13-09-2009, ora 10:06
big_mistake
Nu este medic/terapeut
big_mistake
e cea mai buna alegere.multa bafta.pup
0
18-09-2009, ora 00:09
Ema.Florian
Nu este medic/terapeut
Ema.Florian
Buna am si eu o intrebare...mi'a intarziat menstruatia cu 3 zile.De altfel niciodata nu a fost regulata.Insa in urma cu o saptamana am..incercat cu prietenul meu ceva nou.Nu am facut sex insa am mimat...total imbracati.Este posibil sa raman insarcinata astfel? Pentru ca eu am simtit ca s'a "udat" putin ca sa spun asa...
0
18-09-2009, ora 00:35
Ema.Florian
Nu este medic/terapeut
Ema.Florian
Inca ceva...suntem virgini amandoi..si nici macar nu m'a penetrat nici nu am fost dezbracati.As vrea sa stiu doar daca este posibil ca cineva sa ramana insarcinata in urma unui astfel de "contact" (nici contact nu se poate numi cred ).Ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa consult un medic? Multumesc anticipat
0
21-09-2009, ora 14:40
marya27
Nu este medic/terapeut
marya27
Am 27 de ani si va rog ajutati-ma cu un raspuns. Luna aceasta mi-a intarziat 2 zile, iar cand a venit a inceput sa-mi curga ceva maro inchis. Am crezut ca e doar la inceput asa, desi nu am patit niciodata, dar se pare ca de cand mi-a venit (3 zile) e tot asa moro inchis. In plus sunt foarte balonata si urinez mai des. Ce ar putea fi? As putea fi insarcinata?
0
21-09-2009, ora 19:42
eu18
Nu este medic/terapeut
eu18
Buna marya27, dupa parerea mea e sarcina. Stiu asta sigur pt ca aceleasi simptome le-a avut si verisoara mea. Nu stiu daca ti-ai dorit sarcina sau nu, sper sa fie totul in favoarea ta. Asteptam noi vesti
0
22-09-2009, ora 09:09
marya27
Nu este medic/terapeut
marya27
E un pic cam prea devreme, dar si eu si sotul meu ne dorim un copil, iar daca este sa fie, e bine venit.
Iti multumesc tare mult. Revin cu vesti cand voi sti sigur.
0
22-09-2009, ora 23:15
ioana-cristina
Nu este medic/terapeut
ioana-cristina
am si eu o problema...mi-a intarziat aprox 3 saptamani...nu tin cont, pentru ca niciodata nu a fost regulat...iar relatii sexuale nu am intretinut decat o data, cam acum un an de zile...atat...deci o sarcina este exclusa...dar ce ar trebui sa fac?intarzierea am pus-o pe seama faptului ca acum o luna am luat antibiotice si, de obicei, daca iau antibiotice imi intarzie mai mult...dar niciodata nu mi-a intarziat 3 saptamani...va rog sa ma ajutati!va multumesc anticipat!
0
22-09-2009, ora 23:29
pufylicka
Nu este medic/terapeut
pufylicka
buna... as vrea si eu sa ma ajutati cu o problema daca se poate...
mi-a trecut ciclul menstrual ieri iar azi am avut un raport sexual cu prietenul meu si spre surprinderea mea acuma am mici scurgeri de sange...este posibila o sarcina???si daca nu.. sunt pastile pt asa ceva? as vrea sa iau si anticonceptionale dar nu stiu daca sunt cu reteta sau se elibereaza fara.
0
13-10-2009, ora 01:13
mar3
Nu este medic/terapeut
mar3
buna, am 19 ani si imi intarzie ciclul:(, ma puteti ajuta si pe mn cu info:(:(?va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns
558 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 18 19 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  •