Menstruatie intarziata

Pe 14 august am avut ultima mentruatie (pe18 s-a inchieiat), eram deja in data pe 18 septembrie si mentruatia mea nu venise(ps nu am avut contact sexual de la ultima mentruatie, deci nu erau sanse sa fie vreo posibila sarcina), vineri pe 21 urma sa plec intr-o mica vacanta cu iubitul meu, de pe 18 seara m-am apucat sa iau orgametril pentru a intarzia menstruatia, pe 21 seara am luat ultima pastila orgametril apoi am avut contact sexual, prezervativul s-a rupt si iubitul meu a ejaculat in mine, la o ora am luat Escapelle, si astazi 26 septembrie menstruatia mea inca nu a venit. Credeti ca m-am dereglat de la pastila? Este normal sa intarzie atat? Tin sa precizez ca imi vine foarte regulat la 28 de zile in fiecare luna.
1 comentarii

Buna ziua. Ma numesc Raluca si am 25 de ani. Am trompele legate de aproape 5 ani si ciclul imi vine regulat. Insa luna aceasta am avut doar cateva scurgeri maronii in loc de ciclu timp de 3 zile. Se poate sa fiu insarcinata chiar daca am trompele legate?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 373postinor2
- 154simptomele prezentei unei sarcini
- 8Mesntruatie care intarzie de 5 zile
- 9Sexul poate influenta menstruatia? Urgent!!!
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 4Intarziere menstruatie
- 2Intarzaiere menstruatie
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 1Menstruatie intarziata
- 5Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!
- 2Menstruație întârziată
- 1Întârziere menstruație
- 2Intarziere menstruatie- test negativ
- 1Ajutati-ma - au trecut 35 de zile de la ultima menstruatie
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 3Întârzierea menstruatiei
- 0Trebuie repet testul beta hcg?
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: