Întârzierea menstruației!
Bună ziua!
Am 18 ani și am avut primul contact sexual neprotejat acum 2 saptămâni, menstruația îmi era întârziată de 2 zile, iar de atunci nu mi-a venit.Menționez că am avut o răceală gravă, am început să merg la sală și am ținut o dietă.Am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ.Este posibil să fiu însărcinată sau este doar o dereglare hormonală?
Am 18 ani și am avut primul contact sexual neprotejat acum 2 saptămâni, menstruația îmi era întârziată de 2 zile, iar de atunci nu mi-a venit.Menționez că am avut o răceală gravă, am început să merg la sală și am ținut o dietă.Am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ.Este posibil să fiu însărcinată sau este doar o dereglare hormonală?
1 comentarii
Buna ziua,
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta oricand o sarcina. daca nu va doriti momentan un copil, mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va indrume catre cea mai potrivita metoda contraceptie pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta oricand o sarcina. daca nu va doriti momentan un copil, mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va indrume catre cea mai potrivita metoda contraceptie pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14prima data cand iau diane 35
- 3dilema
- 154simptomele prezentei unei sarcini
- 0In ultimele luni ciclul menstrual mi-a venit cu cate 1-2 saptamana intarziere
- 1Sarcină sau nu?
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 12De ce nu imi vine menstruatia?
- 4oare sunt insarcinata?
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 1Pot fi insarcinata ?
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 1Intarziere
- 0Ce poate fi?
- 0Simptome menstruale dar menstruație nu!
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 1Potentiala sarcina
- 1Intarziere perioada menstruala
- 2Sunt gravidă?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: