Întârzierea menstruației!

Bună ziua!
Am 18 ani și am avut primul contact sexual neprotejat acum 2 saptămâni, menstruația îmi era întârziată de 2 zile, iar de atunci nu mi-a venit.Menționez că am avut o răceală gravă, am început să merg la sală și am ținut o dietă.Am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ.Este posibil să fiu însărcinată sau este doar o dereglare hormonală?
Am 18 ani și am avut primul contact sexual neprotejat acum 2 saptămâni, menstruația îmi era întârziată de 2 zile, iar de atunci nu mi-a venit.Menționez că am avut o răceală gravă, am început să merg la sală și am ținut o dietă.Am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ.Este posibil să fiu însărcinată sau este doar o dereglare hormonală?
1 comentarii

Buna ziua,
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta oricand o sarcina. daca nu va doriti momentan un copil, mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va indrume catre cea mai potrivita metoda contraceptie pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta oricand o sarcina. daca nu va doriti momentan un copil, mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va indrume catre cea mai potrivita metoda contraceptie pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5menstruatie care imi intarzie din nou sau sunt insarcinata?
- 3lichidul seminal..cat e de -periculos-?
- 4Imi intarzie menstruatia...am nevoie de raspuns!
- 7test de sarcina
- 7ciclu intarziat 2 luni, teste de sarcina negative
- 1Nu-mi vine menstruatia
- 2intarziere menstra
- 1nu a venit ciclu si nu sunt gravida?!
- 17nu imi vine menstruatia!
- 3Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
- 0Intarziere memstruatie 21 zile
- 0Ajutati-ma! inca nu mi a venit menstruatia
- 4Ajutor! Credeți ca ar fi posibil sa fiu însărcinată?
- 0Menstruatie intarziata
- 1Menstruatie intarziata
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 0Intarziere menstruala
- 0Intarziere menstruatie
- 1Intirziere menstruatie...
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: