menstruatie care imi intarzie din nou sau sunt insarcinata?
am si eu o problema.menstruatia nu imi vine regulat.de obicei vine cu 2, 3 zile inainte fata de luna precedenta. luna aceasta imi intarzie.sunt si alte cauze care determina intarzierea? anul trecut, tot in martie, mi-a intarziat 2 saptamani si nu am fost insarcinata
5 comentarii
Se poate sa fii si insarcinata, dar nu neaparat. Depinde cat de mult ti+a intirziat ciclul si daca mai ai si alte manifestari. Uneori, ciclul poate intirzia din cauza unei raceli, sau ca ai stat cu picioarele in apa rece. Alteori, din motive hormonale. Daca te ingrijoreaza atat de tare, poti lua un test barza sa verifici.
Din cate spui, ciclul tau nu pare neregulat, ci vine la 28 de zile, ca la carte.
Din cate spui, ciclul tau nu pare neregulat, ci vine la 28 de zile, ca la carte.
saptamana trecuta am fost racita rau.de la asta sa fie?
se poate. oricum, tu urmareste cat timp iti mai intirzie. daca nu vine si nu vine, ia si un test din acela, macar sa stai linistita
cam dupa cate zile ar trebui sa-mi fac griji? au trecut 3
e greu de spus. Eu nu m-as ingrijora inainte de 10-14 zile, dar 3 zile nu e foarte relevant.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sint insarcinata?
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 7insarcinata sau nu?
- 4as putea fi insarcinata?
- 1ovulele pot intarzia menstra?
- 2Sunt insarcinata?
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 0Menstruatia intarziata si cerazette
- 0intarziere menstruatie
- 0sunt insarcinata?
- 1sunt sau nu insarcinata
- 0iau anticonceptionale dar nu mi-a venit menstruatia
- 2Probleme in timpul actului sexual cu prezervativul (sanse de sarcina )
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata?
- 0Virgina insarcinata ?
- 1am introdus din greseala un deget cu putina sperma in interiorul vaginului. Motiv de ingrijorare?
- 02 probleme in aceeasi luna
- 0Ciclu intarziat
- 0Pot fi insarcinata? iau pastilele Femicur pentru reglarea menstruatiei
- 1Posibil sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei