Imi intarzie menstruatia...am nevoie de raspuns!
Buna...de 2 zile nu mi-a venit menstruatia.nu am facuto fara prezervativ, nu s.a rupt...dar totusi imi este frica!!! ce sa fac? vreun test de sarcina???
4 comentarii
Este normal sa iti intarzie de la 1- 8 zile, iar daca intarzie mai mult inseamna k este vorba de altceva. Fa-ti un test de sarcina si daca iese negativ, dute la un consult medical. Succes!
testul de sarcina se face la 1-2 sapt dupa actul sexual.Daca te-ai protejat..stai linistita, o sa vina menstra, se intampla sa mai si intarzie, eu intrasem in panica dupa 6 zile dar totul e ok acum.Liniste-te fiindca poate sa intarzie si din cauza stresului.Dupa 8 zile de intarziere fa-ti un test.
Mulţumesc, doar k sunt stresată pt k nu mi s.a mai intâmplat sa.mi intarzie;-)...
Buna seara...pe 8 sau 9 Decembrie am avut ultima menstruație, pe 10 Decembrie am început sa iau Diane 35 (probleme cu acneea), pe 31 am terminat pastilele și de atunci aștept sa mi vina menstruația...Menționez ca este prima luna in care iau anticoncepționale, și ca au fost câteva dati in care am uitat sa le iau, dar n am întârziat mai mult de 12-14 ore aproximativ, in periidata asta am avut contacte sexuale cu soțul meu, dar ne am protejat și cu “metoda retragerii”..Întârzierea menstruației sa fie din cauza faptului ca este prima luna in care iau anticoncepționale l???s a mai întâlnit cincea cu aceasta problema..va mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 6pot ramane insarcinata.?
- 3Intarzierea ciclului menstrual
- 39sunt oare insarcinata?
- 15este posibil sa fiu insarcinata?
- 3Trebuie sa merg la medic daca...intarzierie 2 saptamani?
- 2O posibila sarcina???
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 1Intarziere menstruatie
- 2Întârzierea menstruaţiei
- 3Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
- 5intârziere menstruație
- 0Cistita
- 0Simptome menstruale dar menstruație nu!
- 1Intarziere de 2 luni amenstruației
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 2Posibila sarcina?
- 0Menstruatie intarziata
- 0Întârzierea menstruatiei
- 1Menstruație intarziata 13 zile
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: