Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
Acum 1 saptamana am avut ceva viermi la stomac, oxiuri cred, insa mi-au trecut, dar acum am cateva arsuri la stomac si posibil acid, aceste 2 lucruri imi pot afecta menstruatia ? Deoarece deja incepe sa-mi intarzie si incep sa ma ingrijorez.
3 comentarii
NU.
Pentru oxiuri sper ca ati facut tratament. Altfel raman ouale lor.
Pentru oxiuri sper ca ati facut tratament. Altfel raman ouale lor.
Da, am luat tratament.
Mentionez ca m-am documentat putin despre intarzierea menstruatiei, din cate am inteles stresul poate afecta menstruatia, iar de cand cu aceste afectiuni la stomac si respectiv burta nu am mai dormit bine de vreo 3 spatamani si stresul si-a facut loc in viata mea.
Mentionez ca m-am documentat putin despre intarzierea menstruatiei, din cate am inteles stresul poate afecta menstruatia, iar de cand cu aceste afectiuni la stomac si respectiv burta nu am mai dormit bine de vreo 3 spatamani si stresul si-a facut loc in viata mea.
Posibil de la stres atunci.
Luati Melatonina de la Plafar pt somn.
Nu stati fara sa dormiti minim 7-8 ore pe noapte. Riscati sa va imbolnaviti pe fond nervos.
Pt stres Gemoderivat de muguri de tei argintiu.
Luati Melatonina de la Plafar pt somn.
Nu stati fara sa dormiti minim 7-8 ore pe noapte. Riscati sa va imbolnaviti pe fond nervos.
Pt stres Gemoderivat de muguri de tei argintiu.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3buna ziua
- 10Am nevoie de un sfat cat mai repede...Este un doctor pe aici care m-ar putea ajuta?
- 2intarzierea ciclului mentrual...ce se intampla?
- 2Intarzierea menstruatiei fara sarcina
- 0Întârzierea menstruaţiei după o operaţie.
- 11Nu mi-a venit ciclul şi sunt foarte balonată
- 0Intarziere menstruatie
- 1OVARE POLICHISTICE SI LIPSA MENSTRUATIEI
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 1Intarziere ciclu
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 6Menstruatie intarziata, test negativ.
- 0E posibil să fiu din nou însărcinată?
- 0Sarcina sau raceala?
- 1CM intarzie
- 1Intarziere menstruatie
- 1Sarcina
- 0Menstruație întârziată
- 2Bună seara, menstruația mă ține de o săptămâna și jumătate
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: