E urgeeentt va rog!! Nu i vine menstruatia de 2 zile
Salutare tuturor, pe 27 si 31 decembrie am făcut dragoste cu prietena mea, țin sa mentionez ca protejat..pe 27 am dat 2 numere..am observat ca mi a curs putin lichid pe mâna după care mi am rulat prezervativul cu aceeași mâna..dar țin minte ca m am șters cu șervețel umed apoi si prezervativul ca sa nu fac o prostie..după contacte nu mi a parut sa fie spart era totul acolo...doar ca acum am o problemă..Nu i vine menstruatia de 2 zile deși spune ca are dureri de burta, sânii măriți..gen simptome ale menstruatiei...Dar nu i vine, credeți că poate fi vorba de o sarcină? Va rog sa ma ajutați sunt disperat..
5 comentarii
Întârzierea poate avea și alte cauze. Dar pentru mai multă siguranță după circa 2 săptămâni de la contact să verifice cu un test de sarcină, pentru că nu poți fi sigur sută la sută decât după ce verifici.
Dar din ce am explicat e posibil sa fi făcut o greșeală? Adică luna trecută i a venit pe 15 iar acum are doar dureri, dar vreau sa stiu daca e posibil sa fi făcut o greșeală
Îmi ceri practic să ghicesc ce s-a întâmplat acolo.Dacă a rămas ceva pe mână sau pe prezervativ după ce te-ai șters cu șervețel umed, ar trebui să fi avut microscop să verifici, pentru că o greșeală infimă poate să te coste. Să speri că n-au fost greșeli și e o simplă întârziere 2 zile nu înseamnă mare lucru, pot fi întârzieri și până la o săptămână ținând cont că e iarnă și mai se și răcește.
Dar dacă are aceste simptome, mai e vorba de sarcină?
Sunt cazuri când simptomele se întâlnesc totuși și în primele luni de sarcină. De aceea e bine să lase 2-3 săptămâni și să verifice, pentru că și un ginecolog se mai poate păcăli în fază incipientă.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ciclu menstrual de 3 luni, ajutor!
- 6Menstruatia continua sa intarzie
- 3intarzierea menstruatiei...urgent !
- 4sinerdolul si isoniazida
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 7ciclu menstrual neregulat, vine dupa 30 zile
- 1ovulele pot intarzia menstra?
- 0Intarzaierea ciclului
- 2Întârzierea menstruației
- 2O parere va rog ! Menstruatie intarziata, Simptome sarcina
- 3Insarcinata sau nu ?
- 0Menstruatia intarzie 12 zile
- 2Întârziere menstruație
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 0Intarziere ciclu dupa duphaston
- 1Întârziere menstruație
- 0Menstruatie intarziata
- 13Întârziere menstruație
- 0Mens întârziată și durere ovar stang
- 0Reluare anticonceptionale
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: