Sarcina fara contact sexual?

Buna ziua! Incep prin a va spune ca sunt atat de disperata incat am devenit paranoia! O sa va explic in detaliu. Am 19 ani si nu am un ciclu regulat, dar niciodata nu am avut intarzieri mai mari de 7 zile. Nu am avut un contact propriu-zis niciodata cu iubitul meu, doar masturbari ( ma scuzati pentru detaliul asta). Mi-a intarziat ciclul 12zile si am sanii mariti si sfarcurile foarte dureroase, ceea ce nu se intampla de obicei, plus unele ameteli. Am facut un test de sarcina in a 10-a zi si a iesit negativ. Am fost a ginecolog si am facut o ecografie unde nu s-a vazut nimic, doar ca as avea mici chisturi si mi s-a spus ca trebuie sa imi apara ciclul, dar sincer nu da semne. Pe langa asta, am o candida destul de urata. Intrebarea mea e : e posibil sa fiu insarcinata? Sunt disperata, nu stiu ce sa mai cred. Stiu ca la ecograf nu se vede si ma gandesc ca poate a ajuns un spermatozoid prin zona chit ca nu ar avea cum, iar testul a iesit negativ...
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7pot fi insarcinata?
- 4intarzierea menstrei, mancarimi si usturimi genitale
- 3Intrebare
- 0intarziere menstruatie
- 0Menstruatie întârziată!
- 8Este sau nu insarcinata?
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 6Posibil sa fiu însărcinată?
- 2Ajutati-ma!! luna aceasta nu mi-a venit
- 0Imi intarzie menstruatia
- 2Sex anal și sarcina
- 8Anticonceptionale
- 0Imi intarzie menstruatia
- 5Va rog ajutati-ma sunt disperata! imi intarzie ciclul de 3 zile
- 2Ajutor ! atat de mult imi doresc sa fie sarcina
- 1Sarcina de la masturbare?
- 1Oare sunt insarcinata
- 0Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
- 0Întârzierea menstruației
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei sarcina fara penetrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: