intarziere menstruatie-provocare-va rog din suflet sa-mi dati un raspuns
am o mare problema!!!am nunta pe 21 iulie iar menstruatia trebuie sa fie cam cu 2 zile inainte.as vrea o metoda, fara contraceptive, ca sa fac menstruatia sa intarzie sau sa vina mai devreme ca sa nu am probleme in ziua nuntii pt ca in a doua zi am un flux f abundent.
postinor 2 e bun?cam cat poate sa-mi intarzie menstruatia?
mentionez ca nu folosesc contraceptive
postinor 2 e bun?cam cat poate sa-mi intarzie menstruatia?
mentionez ca nu folosesc contraceptive
2 comentarii
ma tem ca astfel de experimente sunt putin hazardate. eu zic sa incerci sa mergi sa discuti cu un medic in cabinet.eu una nu iti recomand sa apelezi la Postinor cu acest scop
Salut. Am 17 any...si am viata sexuala de aproximativ 5 luni.Obligatoriu toate relatiile pe care le'am intretinut cu prietenul meu au fost 100% protejate no mistakes ore problems cu protectia in sine.Am un ciclu neregulat insa cu un interval de timp de aproximativ 32 de zile.Cu toate astea.luna aceasta IMI INTARZIE. Ultima menstruatie a inceput pe 8 si s'a terminat pe 14 August.Calculand aproximativ.luna aceasta trebuia sa'mi vine pe 14.insa NIMIK! Simptomele sunt prezente ( umflarea sanilor, mici crampe abdominale...cam atat.)Sunt aproape sigura ca nu s'a intamplat nimik in timpul relatiilor pe care le'am intretinut...si totusi..care sunt posibilitatile de a fi insarcinata? Tin sa mentionez ca acum 4-5 zile am inceput o doza de tratament pentru 30 de zile de Roaccutane isotretinoin 10mg.Posibil ca medicamentele sa influenteze acest factor?
Va rog sa imi raspundeti cat mai repede pOsibiL!
Va multumesc :)
Va rog sa imi raspundeti cat mai repede pOsibiL!
Va multumesc :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 4mi-a venit menstuatia dupa doar 19 zile
- 3Intarziere menstruatie
- 2mi-a intarziat menstruatia
- 2Intarziere menstruatie
- 1menstruatia poate intarzia din cauza unei infectii urinare?
- 1Simptome false?
- 2Lipsa menstruatiei
- 4Intarziere menstruatie
- 1Mare intârziere, rog o parere
- 1Intarziere CM
- 3Am ramas însărcinată?
- 2Întârzierea menstruatiei
- 0Sarcina ?
- 0Ajutor urgent!!! Sunt in criza
- 0Posibil sarcina
- 1Intarziere perioada menstruala
- 0Menstruatie... sunt in ziua 46 a ciclului si nu a venit.
- 1Intarziere menstruatie, please help
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: