intarzierea menstruatiei...urgent !
Buna,
In urma cu aproximativ 2 luni mi-am inceput viata sexuala ( mentionez ca s-a intamplat la 4 zile dupa terminarea menstruatiei ). Ideea este ca menstruatia trebuia sa imi vina la inceputul lunii martie si nu mi-a venit nici pana acum. De obicei nu intarzie mai mult de 4-5 zile. Cu toate ca am folosit prezervativul pe toata durata actului sexual am luat un test de sarcina si a iesit negativ; ca sa fiu sigura am repetat cu alt test de sarcina si a iesit tot negativ. Sunt foarte ingrijorata ! Nu stiu ce sa fac ! Care pot fi cauzele intarzierii ? Astept raspuns !
In urma cu aproximativ 2 luni mi-am inceput viata sexuala ( mentionez ca s-a intamplat la 4 zile dupa terminarea menstruatiei ). Ideea este ca menstruatia trebuia sa imi vina la inceputul lunii martie si nu mi-a venit nici pana acum. De obicei nu intarzie mai mult de 4-5 zile. Cu toate ca am folosit prezervativul pe toata durata actului sexual am luat un test de sarcina si a iesit negativ; ca sa fiu sigura am repetat cu alt test de sarcina si a iesit tot negativ. Sunt foarte ingrijorata ! Nu stiu ce sa fac ! Care pot fi cauzele intarzierii ? Astept raspuns !
3 comentarii
Am uitat sa spun ca de obicei inainte sa imi vina menstruatia am dureri de burta si o sensibilitate a sanilor. Am aceste simptome de 2 saptamani dar tot nu imi vine ! Ce poate fi ? Va rog am nevoie de un raspuns !!!!!!
Ar fi bine sa te vada un ginecolog. Poate fi o anexita (afectiune a ovarelor) si sa ai nevoie de tratament antiinflamator si antibiotic. Cand ai facut testul de sarcina? Care este data ultimei menstruatii? Revino pe site. Mai vorbim.
Data ultimei mentruatii a fost pe 21 ianuarie si a tinut pana pe 1 martie. Primul test de sarcina l-am facut acum o saptamana, iar al doilea saptamana aceasta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarziere menstruatie si sarcina
- 2ce alte cauze duc la intarzierea ciclului menstrual?
- 4as putea fi insarcinata?
- 3imi intarzie menstruatia
- 4As putea fi insarcinata?
- 5menstruatia intarziata sau sarcina?
- 1intirzierea ciclului avind sterilet
- 2Intarzierea menstruatiei
- 2Pot fi insarcinata?
- 0Menstruație
- 1Menstruatie intarziata
- 3Insarcinata sau nu ?
- 2Sex neprotejat
- 4Ajutor! Credeți ca ar fi posibil sa fiu însărcinată?
- 2Posibila sarcina?
- 0Menstruatie intarziata
- 0Ajutor, va rog, sarcina???
- 1Intarziere menstruatie fara semne de sarcina
- 1Ciclu menstrual întârziat de 7 zile
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: