Întârziere menstruație
![Miruna1212](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Mie trebuia sa imi vina ciclul pe 16 decembrie, cu precizarea că mereu l-am avut neregulat, și nu am avut contact sexual direct, a fost doar penetrare cu degetele. Nici până acum nu mi-a venit. Am o senzație de mâncărime si de usturime si m-am gandit ca probabil am facut candidoza si o tratez cu Canesten. Încă nu am fost la un medic. Întrebarea mea este: este posibilă o sarcina? Candidoza afectează venirea menstruației?
1 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Mancarime si usturime inseamna infectie. Trebuie facut test secretie la ginecolog si luat tratamentul adecvat.
Pentru ciclu neregulat si intarzierea menstruatiei se face ecografie intravaginala.
Nu sunteti insarcinata dar trebuie sa luati tratamentul potrivit pentru fiecare problema in parte. Posibil chisturi pe ovare daca menstra e neregulata.
Pentru ciclu neregulat si intarzierea menstruatiei se face ecografie intravaginala.
Nu sunteti insarcinata dar trebuie sa luati tratamentul potrivit pentru fiecare problema in parte. Posibil chisturi pe ovare daca menstra e neregulata.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Trebuia sa-mi vina menstruatia.. sunt insarcinata?
- 5menstruatie care imi intarzie din nou sau sunt insarcinata?
- 4Intarzierea ciclului dupa ac..
- 3logest-menstruatie intarzaiata
- 8Coit intrerupt (un raspuns cat mai rapid, va rog mult)
- 4Menstruatie intarziata
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 3imi intarzie menstruatia, helpp
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 2Menstruatia intarziata.
- 5intârziere menstruație
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 5Menstruatie intarziata
- 2Pot fi gravida dupa un chiuretaj daca am folosit prezervativ?
- 2Sex anal și sarcina
- 2Ajutor ! atat de mult imi doresc sa fie sarcina
- 1Posibila sarcina?
- 1Sarcină?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: