Întârziere menstruație
Mie trebuia sa imi vina ciclul pe 16 decembrie, cu precizarea că mereu l-am avut neregulat, și nu am avut contact sexual direct, a fost doar penetrare cu degetele. Nici până acum nu mi-a venit. Am o senzație de mâncărime si de usturime si m-am gandit ca probabil am facut candidoza si o tratez cu Canesten. Încă nu am fost la un medic. Întrebarea mea este: este posibilă o sarcina? Candidoza afectează venirea menstruației?
1 comentarii
Mancarime si usturime inseamna infectie. Trebuie facut test secretie la ginecolog si luat tratamentul adecvat.
Pentru ciclu neregulat si intarzierea menstruatiei se face ecografie intravaginala.
Nu sunteti insarcinata dar trebuie sa luati tratamentul potrivit pentru fiecare problema in parte. Posibil chisturi pe ovare daca menstra e neregulata.
Pentru ciclu neregulat si intarzierea menstruatiei se face ecografie intravaginala.
Nu sunteti insarcinata dar trebuie sa luati tratamentul potrivit pentru fiecare problema in parte. Posibil chisturi pe ovare daca menstra e neregulata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4modificare menstruatie
- 5sex neprotejat, mentruatie intarziata, test de sarcina negativ...
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 4chist ovarian de 12 cm
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 2vine bebe?
- 0sunt insarcinata???
- 8Sunt gravida?
- 1Pot fi insarcinata ?
- 3Intarziere menstruatie
- 6Menstruatie intarziata, test negativ.
- 0Ce poate fi?
- 0Intarzierea ciclului menstrual
- 0Ciclu intarziat
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 0Menstruatie intarziata, teste de sarcina negative
- 0Dereglare hormonala sau sarcina?
- 2Posibil sarcina
- 0Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: