Întârziere menstruație
Mie trebuia sa imi vina ciclul pe 16 decembrie, cu precizarea că mereu l-am avut neregulat, și nu am avut contact sexual direct, a fost doar penetrare cu degetele. Nici până acum nu mi-a venit. Am o senzație de mâncărime si de usturime si m-am gandit ca probabil am facut candidoza si o tratez cu Canesten. Încă nu am fost la un medic. Întrebarea mea este: este posibilă o sarcina? Candidoza afectează venirea menstruației?
1 comentarii
Mancarime si usturime inseamna infectie. Trebuie facut test secretie la ginecolog si luat tratamentul adecvat.
Pentru ciclu neregulat si intarzierea menstruatiei se face ecografie intravaginala.
Nu sunteti insarcinata dar trebuie sa luati tratamentul potrivit pentru fiecare problema in parte. Posibil chisturi pe ovare daca menstra e neregulata.
Pentru ciclu neregulat si intarzierea menstruatiei se face ecografie intravaginala.
Nu sunteti insarcinata dar trebuie sa luati tratamentul potrivit pentru fiecare problema in parte. Posibil chisturi pe ovare daca menstra e neregulata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14prima data cand iau diane 35
- 6Menstruatia continua sa intarzie
- 4In dec. nu mi-a venit menstruatia
- 3intrebare fara raspuns
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 4imi intarzie menstruatia...ce sa fac sa imi vina??
- 6Pot pastra sarcina?
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 1Intarziere ciclu menstrual
- 1Insarcinata sau simptome premenstruale?
- 2Menstruatie intarziata! Nu stiu cauza
- 8Sunt gravida?
- 0Simptome de sarcina
- 1Sarcina sau altceva?
- 0Simptome de sarcina sau anexita?
- 0Intarzierea menstruatiei 20 de zile
- 2Antiobiotice și menstruație
- 0Intarziere menstruala
- 1Oare sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: