Intarziere menstruatie
Am si eu o problema si as vrea sa-mi dati si mie un sfat. Pe data de 1 octombrie am avut un contact sexual neprotejat anal. Stiu ca din asta nu se poate ramane insarcinata. pe data de 3 octombrie am avut mensdtruatie normala. Luna aceasta trebuia sa-mi vina intre 30 octombrie si 3 noiembrie. Nu a venit nici pana acum. Mentionez ca din mai am avut ciclu regulat la 28 29 de zile. Am facut 2 teste de sarcina de la firme diferite unu in ziua 33 si altu in ziua 36 si au iesit negative. Pe 27 octombrie am inceput da iau doxiciclina pt acnee, am luat 9 zile. Intrebarea mea este de ce mi a intarziat menstruatia? De atunci nu am mai avut nici un fel de contact. Se poate sa fii intarziat din cauza medicamentelor? Se poate sa fiu insarcinata si testele sa nu arate? Alte simptome nu mai am. Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine. Astept raspunsul vostru.
3 comentarii
buna... am si eu o problema urgenta... am avut contact sexual neprotejat...iar la sfarsit cand "s-a terminat" a picurat fix langa... mam dus repede la baie si mam sters. mi sa spus k nu ii nici o problema atata timp cat nu o fost inauntru... da mie frica...si plus ca pe 13 ar trebuii sa im vina ciclu menstrual...iar eu nu am dureri de burta.. de sani.. nimica...is sanse sa fiu insarcinata?? Astept raspuns..
As dori si eu un raspuns de la domnul doctor daca sa poate. Inca nu mi a venit menstruatia. Am mai luat un test de sarcina sa l fac maine dimineata. Pot acele antibiotice sa intarzie menstruatia atat de mult? Niciodata nu am mai patit asa.
Am facut si al treilea test astazi in a 39 zi si a iesit negativ. Daca este o dereglare ce trebuie sa fac? Nu am alte simptome, nu ma doare nimic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ciclu menstrual de 3 luni, ajutor!
- 2ce este?
- 2intarzierea menstruatiei
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 4intarziere ciclu, need help
- 1intarzie menstruatia
- 4As putea fi insarcinata?
- 4Inca nu mi-a venit ciclul !
- 0Probleme cu menstruatia!
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 1Menstruație
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 2Sex neprotejat
- 0Intarzierea menstruatiei 14 zile
- 0Imi intarzie menstruatia
- 1Injectii cu triamcinolon