Intarzierea menstruatiei

Buna. Am 18 ani. Pana acum nu am avut probleme cu durata ciclului menstrual (era cam de 30-33 de zile), dar 2 ani in urma ginecologul mi-a spus ca am ovare polichistice. In martie-aprilie durata a fost de 43 de zile, iar acum in iulie trebuia sa inceapa pe 6, dar deja am durata de 49 de zile si nimic. Vreo 20 de zile in urma am avut eliminari maronii (cca 5 zile) si cateva din simptomele premenstruale. Sunt virgina, deci nu poate fi sarcina. Ce se intampla?
3 comentarii

Este o dereglare a ovulatiei (cel mai probabil lipsa ei) care duce si la dereglari de menstra. Puteti lua Duphaston cate 2cp/zi timp de 5 zile sa declansati menstra.

Daca nu voi administra acest medicament menstruatia se va incepe de la sine si se va regla in urmatoarea luna ? Ar trebui sa ma ingrijoreze durata pe care deja o am fara menstruatie?

Buna ! Am 15 ani , am tinut o dieta cu pepene rosu timp de o saptamana si am slabit 4 kg ( de la 47-43 am ajuns la o greutate foarte mica, fiindca am 1.57). Dupa ce am intrerupt aceasta dieta, nu mi-a mai venit ciclul menstrual. Incep sa-mi fac griji, deoarece au trecut cam 2 luni. Ce as putea face in aceasta situatie ???

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Este posibil sa ramana insarcinata?
- 2Menstrutie intarziata
- 9regim alimentar in cazul ovarelor polichistice
- 3Mi a intarziat 2 luni
- 2ciclu intarziat
- 9Sexul poate influenta menstruatia? Urgent!!!
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 1de ce imi intarzie menstruatia ?
- 1Intarzierile menstruatiei
- 2Menstruatia intarziata.
- 3Intarzie menstruatia, de ce ?
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 0sunt îngrijorată din cauza ca nu mi-a venit menstruatia
- 0Întârziere 20 zile. Teste negative
- 2Sex neprotejat
- 0Posibila sarcina
- 0Ajutați-ma, va rog! scurgere brânzoasă alb-maronie
- 0Menstruatie intarziata, teste de sarcina negative
- 1Este insarcinata?!!
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual ovarele polichistice menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: