Posibila sarcină?
Bună! Am o întrebare, nu reușesc să mi dau seama ce se întâmplă.
Am un cm relativ regulat, 32 de zile.
Prima zi a ultimului cm - 10 mai.
Am avut contacte sexuale neprotejate pe 16 și pe 17 mai, atât.
Pe 3 iunie am avut o foarte ușoară sângerare, era mai mult secreție cu mici, foarte mici, firicele de sânge, la fel și pe 4 iunie, însoțită de crampe ca de menstruație.
După calculele mele, cm trebuia sa vina pe 10 iunie, dar astăzi e 22 si Încă nimic, cu toate că am avut crampe începând cu data de 10. De pe data de 18, am avut secreții maronii inchis sânge, dar erau foarte reduse cantitativ. Astăzi s-au oprit. Sânii ma dor de o săptămână, urc mai greu scările, in ultimele doua zile aveam nevoie sa urinez noaptea, iar uneori am o stare de leșin, daca ies afara. Am făcut două teste de sarcina acum o săptămână, unul a ieșit foarte slab, o linie ca o umbră, nu era colorata, ci gri și o vedeam daca ma uitam bine la lumina. M am gândit că e linia de uscare, am repetat cu alt test și nu era nimic, deci negativ. Voi face peste 3-4 zile un alt test, să fiu sigura de răspuns La ginecolog aveam oricum programare peste 2 săptămâni, nu am cum sa ajung mai devreme.
Exista vreo sansa sa fiu însărcinată?
Am un cm relativ regulat, 32 de zile.
Prima zi a ultimului cm - 10 mai.
Am avut contacte sexuale neprotejate pe 16 și pe 17 mai, atât.
Pe 3 iunie am avut o foarte ușoară sângerare, era mai mult secreție cu mici, foarte mici, firicele de sânge, la fel și pe 4 iunie, însoțită de crampe ca de menstruație.
După calculele mele, cm trebuia sa vina pe 10 iunie, dar astăzi e 22 si Încă nimic, cu toate că am avut crampe începând cu data de 10. De pe data de 18, am avut secreții maronii inchis sânge, dar erau foarte reduse cantitativ. Astăzi s-au oprit. Sânii ma dor de o săptămână, urc mai greu scările, in ultimele doua zile aveam nevoie sa urinez noaptea, iar uneori am o stare de leșin, daca ies afara. Am făcut două teste de sarcina acum o săptămână, unul a ieșit foarte slab, o linie ca o umbră, nu era colorata, ci gri și o vedeam daca ma uitam bine la lumina. M am gândit că e linia de uscare, am repetat cu alt test și nu era nimic, deci negativ. Voi face peste 3-4 zile un alt test, să fiu sigura de răspuns La ginecolog aveam oricum programare peste 2 săptămâni, nu am cum sa ajung mai devreme.
Exista vreo sansa sa fiu însărcinată?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5este foarte speriata datorita scurgerilor zilnice (de 3 saptamani)
- 4Oare am ramas ? e vreun risc pt mine ?
- 3ce se intampla?
- 9probleme menstruale
- 2fibrom uterin-sarcina
- 4intarziere menstruatie
- 10oare sunt gravida
- 12De ce nu imi vine menstruatia?
- 1Dureri abdominale si întârzierea menstruatiei
- 0Am ramas gravida?!
- 0Sex la 3 zile dupa terminarea menstruației
- 2Întârziere menstruație
- 1Menstruatie intarziata-teste negative
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 0Menstruatie intarziata
- 1Menstruatia întârziată..
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 1Sarcina
- 0Trebuie repet testul beta hcg?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: