Intarziere menstruatie
Buna. Ajutati-ma cu o informatie va rog. Mi-am inceput viata sexuala pe 21 mai, am facut protejat, totul a fost ok. Menstruatia trebuia sa-mi vina pe 26. suntem deja in 10 iunie si tot nu mi-a venit. Nu poate fi vorba de sarcina deoarece am facut un test si rezultatul a foat negativ. Ce poate fi? Multumesc
1 comentarii
Pentru cei care isi incep viata sexuala e recomandat filmul de pe Youtube, Sexul in afara casatoriei are un pret, 500.000 vizualizari. Vedeti informativ la ce va puteti expune. Sarcina e doar una dintre variante.
Daca menstra intarzie sau daca se repeta intarzierile, va prezentati la ginecolog pentru examen clinic si ecografie transvaginala sa vada cauza. E in jur de 100 lei.
Dati cautare Google: cauze ale intarzierii ciclului menstrual si informati-va atent.
Daca menstra intarzie sau daca se repeta intarzierile, va prezentati la ginecolog pentru examen clinic si ecografie transvaginala sa vada cauza. E in jur de 100 lei.
Dati cautare Google: cauze ale intarzierii ciclului menstrual si informati-va atent.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6mi a intarziat menstruatia o luna
- 4imi intarzie menstruatia...ce sa fac sa imi vina??
- 0iau anticonceptionale dar nu mi-a venit menstruatia
- 3intarzie menstruatia.sfatul unui ginecolog
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 10oare sunt gravida
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 0Scurgeri albe + reținere de ciclu
- 0Sex la 3 zile dupa terminarea menstruației
- 8Sunt gravida?
- 5Menstruatie intarziata
- 0Sarcina sau raceala?
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 2Menstruație întârziată
- 0Ciclu intarziat
- 3Test fals negativ de la ovule?
- 1Ajutati-ma! Sunt insarcinata?
- 0Ajutor urgent!!! Sunt in criza
- 0Reluare anticonceptionale
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: