Intarziere menstruatie

Buna. Ajutati-ma cu o informatie va rog. Mi-am inceput viata sexuala pe 21 mai, am facut protejat, totul a fost ok. Menstruatia trebuia sa-mi vina pe 26. suntem deja in 10 iunie si tot nu mi-a venit. Nu poate fi vorba de sarcina deoarece am facut un test si rezultatul a foat negativ. Ce poate fi? Multumesc
1 comentarii

Pentru cei care isi incep viata sexuala e recomandat filmul de pe Youtube, Sexul in afara casatoriei are un pret, 500.000 vizualizari. Vedeti informativ la ce va puteti expune. Sarcina e doar una dintre variante.
Daca menstra intarzie sau daca se repeta intarzierile, va prezentati la ginecolog pentru examen clinic si ecografie transvaginala sa vada cauza. E in jur de 100 lei.
Dati cautare Google: cauze ale intarzierii ciclului menstrual si informati-va atent.
Daca menstra intarzie sau daca se repeta intarzierile, va prezentati la ginecolog pentru examen clinic si ecografie transvaginala sa vada cauza. E in jur de 100 lei.
Dati cautare Google: cauze ale intarzierii ciclului menstrual si informati-va atent.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7intarzierea ciclului
- 19eficienta postinorului
- 8intarzierea menstruatiei, test de sarcina negativ
- 0sunt gravida?
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 5probleme cu menstruatia
- 4intarziere menstruatie
- 2Mi-a intarziat menstruatia.
- 8Menstruatie întârziată..de ce?
- 8Este sau nu insarcinata?
- 0Sex la 3 zile dupa terminarea menstruației
- 1cm intarziat
- 1Intarziere
- 2Menstruație
- 0Sunt insarcinata?
- 4Pot fi insarcinata?
- 0Menstruație întârziată
- 1Intarziere menstruatie
- 0Lipsa menstruatiei
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: