Menstruatie întârziată..de ce?
Salut! Mă numesc Alexandra si am 23 de ani! Astăzi e a 3a zi de când menstra mea întârzie... nu s.a mai întâmplat asta până acum! Maxim o zi întârziere... menționez faptul că în ultimele 2 luni a venit mai puțin ca de obicei.. logic mă sperie maxim.. teste de sarcina am făcut 3! Negativ! Nu mă dor sânii nu am dureri de cap, nu grețuri... doar de 2 săptămâni o "borfaiala" ciudată si rara... ce se întâmplă?
8 comentarii
Si am dureri de menstruatie câteodată... si nimic nu apare...
Ba da. Am un prieten de 4 ani și asta e măsură noastră de protecție...
Atunci insarcinata nu esti.
Dar daca iti intarzie mai multe luni repetate, mai mult de 5-10 zile trebuie sa te prezinti la un ginecolog sa vada cauza. Pot fi dereglari hormonale.
Dar daca iti intarzie mai multe luni repetate, mai mult de 5-10 zile trebuie sa te prezinti la un ginecolog sa vada cauza. Pot fi dereglari hormonale.
A venit dar puțin... cred că sunt. dereglări hormonale... am avut chisturi de când eram virgina.. si mi.a dat yasmin.o lună De atunci nu am mai avut probleme pana acum...iar la ginecolog am programare in 2 săptămâni. Indiferent de situație trebuie să ajung la ginecolog ceva s întâmplă...
Chisturile se pot reface. Ecografie transvaginala cand ajungi la ginecolog. Pot fi si alte cauze.
Wa. Azi am avut o durere incredibilă de burta... mulțumesc clara pentru răspunsuri. Îți voi urma sfatul:)
Buna, am nevoie de un răspuns urgent, nu înțeleg ce se întîmplă. Am 17 ani și am cm regulat de 27 28 zile. Luna aceasta deja îmi întîrziere a 4 zi. Menționez că am avut relații sexuale în urma cu 2 săptămâni dar protejat. Am făcut totuși 2 teste de sarcina unul după 5 zile de la contact și unul după 2 săptămâni jumate după contact și ambele au ieșit negative. Am simptome premenstruale, sini dureroși grei și umflați, si uneori dureri menstruale. Care ar putea fi cauza acestei dereglări și ce ar trebui să fac, sau să administreze niște ceaiuri sau medicamente pentru stimularea menstruației?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 11Spirolactona - tratament eficient?
- 11Este insarcinata?:|:|:|
- 5mi-a intarziat c.m. 3 zile.lucru care nu mi s-a mai intamplat de ani buni
- 3Sarcina?!
- 2De ce nu imi vine menstruatia la timp, de ce imi lipseste?
- 2De ce imi intarzie menstruatia?
- 0Intarziere menstruatie.Ajutor!
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 2menstruatie intarziata
- 4Nu îmi vine menstruația !!
- 0Menstruatie intarziata
- 1Intarziere de 2 luni amenstruației
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 0Intarziere ciclu
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 0Intarzierea menstruatiei
- 1Ajutati-ma! Sunt insarcinata?
- 6Întârzierea menstruației
- 1Posibila intarziere a menstruatiei
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: