ciclu intarziat

buna seara am 32 ani in urma cu 7 ani am fost operata de chist ovarian si mi'au eliminat o trompa si un ovar.
daca nu am ramas insarcinata de laoperatie acum mai pot ramane...de exemplu acum mi'a intarziat ciclul o luna de zile sa fie o problema care sa ma ingrijoreze?ma intereseaza daca mai pot ramane insarcinata cu o trompa si un ovar...specific ca nu stiu daca cealalta trompa este legata sau nu va multumesc
daca nu am ramas insarcinata de laoperatie acum mai pot ramane...de exemplu acum mi'a intarziat ciclul o luna de zile sa fie o problema care sa ma ingrijoreze?ma intereseaza daca mai pot ramane insarcinata cu o trompa si un ovar...specific ca nu stiu daca cealalta trompa este legata sau nu va multumesc
2 comentarii

am o cunostinta care are un ovar si a nascut iti recomand un alt doctor de specialitate ginecolog sa te lamureasca ma poti gasi la controlmed@dr.com

Buna ziua. Ultima menstra am avut o pe 23 decembrie. Ar fi trebuit sa mi vina ciclul in jurul datei de 29 ianuarie, dar nu mi a venit. Suntem in data de 5 februarie si de 2 zile mi se au umflat sanii si am jos niste simtome ca si cand trebuie sa mi vina dar nici acum nu mi a venit. Mentionez ca am intretinut relatii sexuale in luna ianurie. E posibil sa fiu insarcinata?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ce este?
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 3menstruatie intarziata
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 6am luat un test si a iesit negativ, iar ciclul continua sa intarzie
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 4Luna trecuta nu mi-a venit menstruatia
- 4Anticonceptionale si ovule, intarziere menstruatie
- 4Menstruatia nu a venit si ma gandesc la ce e mai rau...
- 0Ac Stodette-intarziere
- 8Este sau nu insarcinata?
- 0Ciclul menstrual întârzie
- 2Ajutati-ma!! luna aceasta nu mi-a venit
- 1Întârziere ciclu
- 0Ciclu intarziat
- 0Intarziere menstruatie
- 1Intirziere menstruatie...
- 1Sarcina
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: