ciclu intarziat
buna seara am 32 ani in urma cu 7 ani am fost operata de chist ovarian si mi'au eliminat o trompa si un ovar.
daca nu am ramas insarcinata de laoperatie acum mai pot ramane...de exemplu acum mi'a intarziat ciclul o luna de zile sa fie o problema care sa ma ingrijoreze?ma intereseaza daca mai pot ramane insarcinata cu o trompa si un ovar...specific ca nu stiu daca cealalta trompa este legata sau nu va multumesc
daca nu am ramas insarcinata de laoperatie acum mai pot ramane...de exemplu acum mi'a intarziat ciclul o luna de zile sa fie o problema care sa ma ingrijoreze?ma intereseaza daca mai pot ramane insarcinata cu o trompa si un ovar...specific ca nu stiu daca cealalta trompa este legata sau nu va multumesc
2 comentarii
am o cunostinta care are un ovar si a nascut iti recomand un alt doctor de specialitate ginecolog sa te lamureasca ma poti gasi la controlmed@dr.com
Buna ziua. Ultima menstra am avut o pe 23 decembrie. Ar fi trebuit sa mi vina ciclul in jurul datei de 29 ianuarie, dar nu mi a venit. Suntem in data de 5 februarie si de 2 zile mi se au umflat sanii si am jos niste simtome ca si cand trebuie sa mi vina dar nici acum nu mi a venit. Mentionez ca am intretinut relatii sexuale in luna ianurie. E posibil sa fiu insarcinata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 0intarzierea menstruatiei
- 7durere de ovare
- 5infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
- 1intarziere ciclu 3 luni
- 2Despre mestruatie
- 10oare sunt gravida
- 1Poate fi dereglare sau sarcina ??
- 1Intarzierea menstruatiei
- 4oare sunt insarcinata?
- 044 de ani.. Intarziere menstruație, teste negative!
- 0Posibila sarcina
- 1Menstruatie intarziata
- 1Secreții vaginale și întârzierea ciclului
- 1Ciclu întârziat, aproape doua luni., ajutațima
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
- 2Bună seara, menstruația mă ține de o săptămâna și jumătate
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: