Intarzierea menstrutie
![3v3](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua
Ma numesc Evelina am 28 de ani si un copil de 5 ani.
In urma cu ca cateva luni, mai exact in luna februarie am luat acea pilula de urgenta, dupa aceasta la sarsitul lunii mi a venit menstruatia normal cum trebuia...
Din inconstienta in luna martie am mai luat acea pilula, dar de data aceasta am repetat cu luatul acestei pilule de 3 ori intre cele doua menstruatii...si din luna martie nu am avut menstruatie.adica sunt 5 luni de cand nu am mai avut acel ciclu menstrual...mentionez ca in perioada in care ar trebui sa mi vina menstruatia am dureri de burta, sani umflati...aceleasi simptome dar fara pic de sange...am facut mai multe teste de sarcina dar toate negative.
Va scriu aici deoarece eu nu sunt Romania, iar aici dureaza fff mult sa ajung la un ginecolog roman, iar in cei britanici nu prea ma pot increde...
Va multumesc
Ma numesc Evelina am 28 de ani si un copil de 5 ani.
In urma cu ca cateva luni, mai exact in luna februarie am luat acea pilula de urgenta, dupa aceasta la sarsitul lunii mi a venit menstruatia normal cum trebuia...
Din inconstienta in luna martie am mai luat acea pilula, dar de data aceasta am repetat cu luatul acestei pilule de 3 ori intre cele doua menstruatii...si din luna martie nu am avut menstruatie.adica sunt 5 luni de cand nu am mai avut acel ciclu menstrual...mentionez ca in perioada in care ar trebui sa mi vina menstruatia am dureri de burta, sani umflati...aceleasi simptome dar fara pic de sange...am facut mai multe teste de sarcina dar toate negative.
Va scriu aici deoarece eu nu sunt Romania, iar aici dureaza fff mult sa ajung la un ginecolog roman, iar in cei britanici nu prea ma pot increde...
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6E posibil ca dupa renuntarea la anticonceptionale sa imi intarzie menstruatia?
- 7pot fi insarcinata?
- 5Este posibila o sarcină?
- 6Pot pastra sarcina?
- 0Daca iei anticonceptionale, ce motive pot exista pentru intarzierea menstruatiei?
- 4intrerupere de sarcina si menstruatie care intarzie
- 4Anticonceptionale si ovule, intarziere menstruatie
- 3ajutati-ma cu niste pareri, menstruatia mi-a intarziat = sarcina?
- 1Ciclu intarziere
- 1menstruatie intarzista
- 3Escapelle, ciclu intirziat
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 2Întârziere menstruație
- 11Ciclu întârziat
- 0Sunt insarcinata?
- 1Sangerari anormale, mancarimi, usturimi
- 2Dacă am făcut sex protejat mereu, pot fi însărcinată?
- 0Întârziere menstruatie
- 0Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: