Intarzierea menstrutie

Buna ziua
Ma numesc Evelina am 28 de ani si un copil de 5 ani.
In urma cu ca cateva luni, mai exact in luna februarie am luat acea pilula de urgenta, dupa aceasta la sarsitul lunii mi a venit menstruatia normal cum trebuia...
Din inconstienta in luna martie am mai luat acea pilula, dar de data aceasta am repetat cu luatul acestei pilule de 3 ori intre cele doua menstruatii...si din luna martie nu am avut menstruatie.adica sunt 5 luni de cand nu am mai avut acel ciclu menstrual...mentionez ca in perioada in care ar trebui sa mi vina menstruatia am dureri de burta, sani umflati...aceleasi simptome dar fara pic de sange...am facut mai multe teste de sarcina dar toate negative.
Va scriu aici deoarece eu nu sunt Romania, iar aici dureaza fff mult sa ajung la un ginecolog roman, iar in cei britanici nu prea ma pot increde...
Va multumesc
Ma numesc Evelina am 28 de ani si un copil de 5 ani.
In urma cu ca cateva luni, mai exact in luna februarie am luat acea pilula de urgenta, dupa aceasta la sarsitul lunii mi a venit menstruatia normal cum trebuia...
Din inconstienta in luna martie am mai luat acea pilula, dar de data aceasta am repetat cu luatul acestei pilule de 3 ori intre cele doua menstruatii...si din luna martie nu am avut menstruatie.adica sunt 5 luni de cand nu am mai avut acel ciclu menstrual...mentionez ca in perioada in care ar trebui sa mi vina menstruatia am dureri de burta, sani umflati...aceleasi simptome dar fara pic de sange...am facut mai multe teste de sarcina dar toate negative.
Va scriu aici deoarece eu nu sunt Romania, iar aici dureaza fff mult sa ajung la un ginecolog roman, iar in cei britanici nu prea ma pot increde...
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi-a intarziat ciclul aprox 3 sapt jumate. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative...
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 4in fiecare luna imi vine cu intarziere (2-3 zile)...
- 1intarzie menstruatia
- 4Sarcina?
- 6sarcina sau intarzierea menstruatiei?
- 0In ultimele luni ciclul menstrual mi-a venit cu cate 1-2 saptamana intarziere
- 0intarzierea menstruatiei
- 1am o scurgere incolora gelatinoasa si mi-a intarziat si menstruatia
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
- 0Răspundeți parerea voastră - pete rozalii și altceva nimic
- 0Posibil sarcina? Posibil dezechilibru hormonal?
- 1Lipsa menstruatie
- 1Intarziere menstruatie
- 0Intarziere menstruatie
- 0Întârziere menstruatie
- 1Întârziere menstruație, dar totuși test negativ
- 1Sarcină?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: