Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?

Buna ziua,
Mi-a venit ciclul pe 5 septembrie. Pe 13 septembrie am facut histerosalpingografie iar pe 14 septembrie sonohisterosalpingografie (nu s-a decelat nicio problema, sunt apta de a concepe copii) si am uramat 7 zile tratament cu zinnat. Am ciclul menstrual regulat 25 zile, cu ovulatie (test pozitiv) in ziua 12. Dupa aceste investigatii am avut ovulatie in ziua 18 (test pozitiv). Astazi 30 septembrie ar fi trebuit sa-mi vina ciclul si nu am niciun simptom. Am facut testul de sarcina dar a iesit negativ.
Este posibil sa fi ramas insarcinata sau din cauza tratamentului si a investigatiilor imi intarzie ciclul? Mentionez ca sotul a fost diagnosticat cu oligozoospermie iar medicul ne-a propus (daca nu raman insarcina luna aceasta) sa facem inseminare artificiala (eu am 38 ani iar sotul 40). La ce interval sa repet testul de sarcina ?(pur si simplu ma demoralizeaza cand vad ca este negativ). Multumesc frumos
Mi-a venit ciclul pe 5 septembrie. Pe 13 septembrie am facut histerosalpingografie iar pe 14 septembrie sonohisterosalpingografie (nu s-a decelat nicio problema, sunt apta de a concepe copii) si am uramat 7 zile tratament cu zinnat. Am ciclul menstrual regulat 25 zile, cu ovulatie (test pozitiv) in ziua 12. Dupa aceste investigatii am avut ovulatie in ziua 18 (test pozitiv). Astazi 30 septembrie ar fi trebuit sa-mi vina ciclul si nu am niciun simptom. Am facut testul de sarcina dar a iesit negativ.
Este posibil sa fi ramas insarcinata sau din cauza tratamentului si a investigatiilor imi intarzie ciclul? Mentionez ca sotul a fost diagnosticat cu oligozoospermie iar medicul ne-a propus (daca nu raman insarcina luna aceasta) sa facem inseminare artificiala (eu am 38 ani iar sotul 40). La ce interval sa repet testul de sarcina ?(pur si simplu ma demoralizeaza cand vad ca este negativ). Multumesc frumos
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa am un bebe
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 35ingrijorare: novynette si ampicilina
- 3imi fac griji degeaba?
- 5exista riscul sa ramana insarcinata?
- 5posibilitate de sarcina? opinia unui medic?
- 4sunt gravida?
- 10posibila sarcina
- 6cate sanse sunt sa fi ramas gravida? acum ma obsedeaza acest gand...
- 3e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 3Sarcina la o zi dupa menstruatie?
- 14Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 0există riscul unei sarcini?
- 2Sarcina? Am nevoie de sfatul unui medic. Urgent!!
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
- 0Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? menstruatia intarziata