Insomnie si poate axietate | Forumul Medical ROmedic

Insomnie si poate axietate

17-10-2011
Oanalara
Nu este medic/terapeut
Oanalara
Buna ziua, as dori daca se poate cineva sa imi recomande un doctor psihiatru bun, deoarece mama mea intampina niste probleme care in principiu imi sunt familiare si anume, simte o teama inexplicabila si nu poate dormi.Va multumesc
4 comentarii
0
18-10-2011, ora 21:13
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Va pot recomada cativa medici, dar trebuie sa-mi spuneti unde locuiti, ceea ce simte mama dumneavoastra poate fi tratat destul de bine!
0
18-10-2011, ora 21:15
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Da, e anxietate, adica teama fara obiect, daca e cu obiect, senumeste fobie...Insomnia se trateaza foarte bine si cu melatonina, dar stiti care echestia, si anxietatea si insomnia se preteaza la anxioilitice si soporifice benzodiazepinice, dar daca e vorba de o depresie, trebuie tratata aceasta.
0
21-10-2011, ora 22:34
Oanalara
Nu este medic/terapeut
Oanalara
Multumesc pt. raspuns si suntem din Bucuresti
0
10-01-2014, ora 15:32
Gentiananita
Identitate neconfirmată
Gentiananita
Buna ziua,

In cazul mamei dvs., este foarte posibil ca insomnia sa apara ca simptom al problemei de anxietate. Reducandu-se problema principala, anxietatea, este foarte posibil sa se reduca insomnia.
Este important sa va adresati unui medic psihiatric, dar si unui psiholog. Este necesar sa se investigheze sursa anxietatii, si nu doar simptomele. Tratand cauzele, se va trata problema, iar rezultatele se vor mentine pe termen lung.
Puteti sa-mi spuneti mai multe despre anxietatea pe care o simte mama dvs.? De ce anume ii este teama?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul