Insomnie si poate axietate
Buna ziua, as dori daca se poate cineva sa imi recomande un doctor psihiatru bun, deoarece mama mea intampina niste probleme care in principiu imi sunt familiare si anume, simte o teama inexplicabila si nu poate dormi.Va multumesc
4 comentarii
Va pot recomada cativa medici, dar trebuie sa-mi spuneti unde locuiti, ceea ce simte mama dumneavoastra poate fi tratat destul de bine!
Da, e anxietate, adica teama fara obiect, daca e cu obiect, senumeste fobie...Insomnia se trateaza foarte bine si cu melatonina, dar stiti care echestia, si anxietatea si insomnia se preteaza la anxioilitice si soporifice benzodiazepinice, dar daca e vorba de o depresie, trebuie tratata aceasta.
Multumesc pt. raspuns si suntem din Bucuresti
Buna ziua,
In cazul mamei dvs., este foarte posibil ca insomnia sa apara ca simptom al problemei de anxietate. Reducandu-se problema principala, anxietatea, este foarte posibil sa se reduca insomnia.
Este important sa va adresati unui medic psihiatric, dar si unui psiholog. Este necesar sa se investigheze sursa anxietatii, si nu doar simptomele. Tratand cauzele, se va trata problema, iar rezultatele se vor mentine pe termen lung.
Puteti sa-mi spuneti mai multe despre anxietatea pe care o simte mama dvs.? De ce anume ii este teama?
In cazul mamei dvs., este foarte posibil ca insomnia sa apara ca simptom al problemei de anxietate. Reducandu-se problema principala, anxietatea, este foarte posibil sa se reduca insomnia.
Este important sa va adresati unui medic psihiatric, dar si unui psiholog. Este necesar sa se investigheze sursa anxietatii, si nu doar simptomele. Tratand cauzele, se va trata problema, iar rezultatele se vor mentine pe termen lung.
Puteti sa-mi spuneti mai multe despre anxietatea pe care o simte mama dvs.? De ce anume ii este teama?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3insomnii
- 40ajutor!!! stari anxioase, neliniste
- 11anxietate, distonie neurovegetativa
- 10In ultima vreme am ajuns o persoana cu multe probleme
- 3Slabiciune... atacuri de panica, anxietate
- 29Cum pot sa scap de insomnie?
- 19vreau un sfat-insomnii
- 2tulburarea anxios depresiva
- 12Anxietate?
- 1Raspunsuri la atacuri de panica, anxietate, depresie!
- 56Anxietatea generalizata sau depresia isi are aceste simptome?
- 1Tratamentul insomniei
- 5Anxietate si depersonalizare / derealizare
- 3Anxietate, TOC, atacuri de panica
- 2Durere, pulsatie in crestetul capului
- 1In legatura cu distonia neurovegetativa si fasciculul posterior stang.
- 6Posibila tulburare bipolara
- 6Simptome neurologice cauzate de anxietate?
- 6Anxietate si atacuri de panica
Mai multe informații despre: Anxietatea Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Insomnia primara
- Tripanosomiaza - Boala somnului
- Insomnia la copii
- Insomnia la gravide
- Insomnia