Nu pot dormi noaptea.
Am si eu o problema, nu pot dormi noaptea. Cred ca am si raspunsul, astept sa fiu aprobat.
Anul trecut am fost clasa a 12 a, un an de zile am invatat pentru bacalaureat si pentru admitere la politie in paralel.
Am picat bacul, toata vara am fost afectat, ma culcam numai pe la 3 dimineata.. etc.. Sa zicem ca am depasit momentul.Acum in momentul de fata stau acasa nu lucrez si inca nu m-am apucat de pregatiri.Ma bag la 10 in pat insa ma trezesc in jur de 1 noaptea si nu mai pot adormi.Se intampla foarte des sa ma culc in fiecare zi la 3-4 dimineata.Programul meu zilnic este, sala de forta de dimineata in jur de 1 ora 2 ore, de la 10 asa.. apoi vin dorm o ora, 2 sau 3 iar apoi nu fac mai nimic decat pe calculator, doar in weekend ies intr-un club, pub, la un suc biliard ceva.
Sa am oare aceste stari de nesomn din cauza ca nu sunt obosit ? Este ceva care sa ma sperie ? Sa consult un medic ? Astept niste raspunsuri. Multumesc.
Anul trecut am fost clasa a 12 a, un an de zile am invatat pentru bacalaureat si pentru admitere la politie in paralel.
Am picat bacul, toata vara am fost afectat, ma culcam numai pe la 3 dimineata.. etc.. Sa zicem ca am depasit momentul.Acum in momentul de fata stau acasa nu lucrez si inca nu m-am apucat de pregatiri.Ma bag la 10 in pat insa ma trezesc in jur de 1 noaptea si nu mai pot adormi.Se intampla foarte des sa ma culc in fiecare zi la 3-4 dimineata.Programul meu zilnic este, sala de forta de dimineata in jur de 1 ora 2 ore, de la 10 asa.. apoi vin dorm o ora, 2 sau 3 iar apoi nu fac mai nimic decat pe calculator, doar in weekend ies intr-un club, pub, la un suc biliard ceva.
Sa am oare aceste stari de nesomn din cauza ca nu sunt obosit ? Este ceva care sa ma sperie ? Sa consult un medic ? Astept niste raspunsuri. Multumesc.
4 comentarii
Buna ziua,
esti tanar, foarte tanar...
pai, DACA mai dormi si dupa masa 1-2 sau 3 ore...
si
te pui in pat la ora 22 ?!?
CUM sa nu te trezesti la ora 1-2 noaptea??
CE medic sa consulti?
esti sanatos..
apuca-te sa inveti si...te va apuca somnul.
Un An Bun iti doresc!
esti tanar, foarte tanar...
pai, DACA mai dormi si dupa masa 1-2 sau 3 ore...
si
te pui in pat la ora 22 ?!?
CUM sa nu te trezesti la ora 1-2 noaptea??
CE medic sa consulti?
esti sanatos..
apuca-te sa inveti si...te va apuca somnul.
Un An Bun iti doresc!
@ Matt
Mergi la un medic. Vezi ce parere are.
Si eu dorm la pranz doua trei ore dar dorm si noaptea intreaga.
Stiu cat de chinuitor este sa nu dormi noaptea pentru ca am trecut si eu prin asa ceva.
Mergi la un medic. Vezi ce parere are.
Si eu dorm la pranz doua trei ore dar dorm si noaptea intreaga.
Stiu cat de chinuitor este sa nu dormi noaptea pentru ca am trecut si eu prin asa ceva.
@Matt, cum sa dormi daca nu ai nici-un fel de activitate, care sa te oboseasca fizic, psihic...?in plus neimplinirile pe plan profesional te-au afectat.eu zic sa incepi pregatirea scolara, incet, incet, sa nu dormi ziua, sa ai cate o activitate casnica, sa te plimbi prin parc, magazine...daca lucrurile nu se amelioreaza mergi la un psiholog..
1 - Calculatorul dupa o anumita ora iti afecteaza somnul deoarece lumina degajata de el face creierul sa creada ca e inca ziua.
2- Antrenamentul cu greutati iti poate tulbura somnul, mai ales daca seturile sunt pana la epuizare momentana. Deci daca faci repetari fortate, mai mult ca sigur sa aibe impact asupra somnului tau. Mi s-a intamplat si mie si am avut nevoie de tratament psihiatric pentru a-mi reveni. In plus, daca nu variezi greutatea de asemenea iti afecteaza somnul deoarece te supraantrenezi.
2- Antrenamentul cu greutati iti poate tulbura somnul, mai ales daca seturile sunt pana la epuizare momentana. Deci daca faci repetari fortate, mai mult ca sigur sa aibe impact asupra somnului tau. Mi s-a intamplat si mie si am avut nevoie de tratament psihiatric pentru a-mi reveni. In plus, daca nu variezi greutatea de asemenea iti afecteaza somnul deoarece te supraantrenezi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nu am mai dormit de o sapt. o sa mor. dati-mi un sfat. Unde sa ma duc?
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 2insomnie, stare anxioasa, agitata, transpiratie nocturna
- 4insomnii sevraj tritico
- 29insomnie cronica!
- 4Insomnie...stres...
- 17Completare 2 tratament insomnie
- 5Depresie, insomnie - recomandari, sfaturi
- 1Dureri frecvente de cap si insomnii
- 4Insomnie si poate axietate
- 2Am insomnie
- 2nu mai pot sa dorm cam de 2 luni
- 11Cateva zile am fost si ragusita si am expectorat mucozitati galben-verzui
- 1insomnie de luni bune
- 4Ajutor, nu dorm de 14 ani!
- 5insomnie
- 4Insomnie, nu pot dormi fara melatonina
- 3Insomnie brusca
- 30Insomnie foarte gravă cum să procedez ?
- 4Insomnie
Mai multe informații despre: Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: