Insarcinata, sau nu ?

Buna ziua ma confrunt cu o mare nedumerire !
Pe data de 2 martie mi-am inceput viata sexuala neprotejat din pacate. Pe data de 14 mi-a venit ciclul menstual a tinut 5 - 6 zile iar acum am anumite scurgeri vaginale de culoare alb, mancarimi si usturimi la nivelul vaginului. Metionez ca a fot primul contact sexual si nu am avut sangerari, iar partenerul si-a dat drumul la exterior. Posibil sa fiu insarcinata raspunsuri sincere va rog. Multumesc !
Pe data de 2 martie mi-am inceput viata sexuala neprotejat din pacate. Pe data de 14 mi-a venit ciclul menstual a tinut 5 - 6 zile iar acum am anumite scurgeri vaginale de culoare alb, mancarimi si usturimi la nivelul vaginului. Metionez ca a fot primul contact sexual si nu am avut sangerari, iar partenerul si-a dat drumul la exterior. Posibil sa fiu insarcinata raspunsuri sincere va rog. Multumesc !
1 comentarii

Buna seara!
Probabilitatea, dupa spusele dumneavoastra, este mica, insa ea exista deci un test de sarcina at putea fi util, pt a va scapa de temeri. Scurgerea pe care o mentionati este cel mai probabil rezultatul unei candidoze vaginale, care se trateaza cu usurinta. Pt excluderea insaa unei alte cauze, at fi indicat in consult ginecologic.
Probabilitatea, dupa spusele dumneavoastra, este mica, insa ea exista deci un test de sarcina at putea fi util, pt a va scapa de temeri. Scurgerea pe care o mentionati este cel mai probabil rezultatul unei candidoze vaginale, care se trateaza cu usurinta. Pt excluderea insaa unei alte cauze, at fi indicat in consult ginecologic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16oare sunt insarcinata? ajutor va rog repede
- 2caz aparte...suntem insarcinati?
- 5sex in ultimele zile de ciclu... sunt insarcinata?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 6Spotting sau nu? Sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns de la un medic neaparat!
- 3Sarcina la o zi dupa menstruatie?
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 3sarcina?
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 7A fi sau a nu fi sarcina?
- 1Sunt insarcinata?
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
- 1Pot rămâne gravida va rog un răspuns îmi doresc foarte mult sa fiu
- 10gravida?
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
- 1Ajutor.. E vreo sansa de a ramane insarcinata? Mentionez ca sunt virgina.
- 2Act sexual neprotejat in a doua zi de ovulatie luând pastile
- 4Posibilă sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: