poti sa ramai gravida in ultima zi de menstruatie?
Buna ziua! Am si eu o intrebare: am facut sex neprotejat cu prietenul meu in ultima zi de menstruatie si nu a ejaculat in mine, dar s'a sters de fiecare data dupa ce a ejaculat. Pot sa raman gravida?
5 comentarii
Exista sansa de a ramane gravida, dar una foarte mica, chiar daca a fost in ultima zi de menstruatie, si mai ales daca doar s-a sters, si nu s-a spalat macar. Take care si protejeaza-te :D
iti poti face un test de sarcina, sa fi sigura
pot ramane insarcinata daca am facut sex neprotejat, dar fara sa-si dea drumul in mine in a noua zi de la mentruatie?
parerea mea.ca da!!!!eu am ramas in timpul menstruatiei in a 3 zi
buna seara.. am si eu o intrebare.. daca am intretinut relatii sexuale in ultima zi de menstruatie pot ramane insarcinata ?.. mestruatia a durat 5 zile.. si partenerul meu a ejaculat in mine.. eu am crezut ca sa terminat pentru ca nu mai curgea.. dar dupa ce am facut dragoste mi-a curs putin.. astept raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sunt insarcinata?
- 2am facut sex neprotejat cu prietenul meu si mi-a intarziat mestruatia cu 5 zile
- 4insarcinata sau ranita?
- 4gravida? ajutoooor!
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 11Nu stiu ce sa fac
- 7Insarcinata sau nu?
- 6Dupa prima partida am facut din nou sex (la interval de 10 min)... Este insarcinata?
- 8sunt oare insarcinata?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 4exista sanse sa fiu gravida?!
- 1test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
- 0Sarcina?
- 3CM peste sarcina?
- 0Rigevidon 21+7
- 0Este posibil sa fiu însărcinată?
- 0Pot fi însărcinată?
- 1Există posibilitatea unei sarcini ?
- 0Sex neprotejat in timpul menstruatiei
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: