sex fara prezervativ

18-01-2009
hit9999
Nu este medic/terapeut
hit9999
fac sex cu prietena mea de mai mult timp fara prezervativ. Dupa o perioada cand simt ca se apropie ejaculare, ca excitatia este mare pun prezervativ si ejaculez in el. vreau sa stiu daca sunt sanse sa ramana ? cat de mari ? in ce perioada a luni sa facem asta si sa nu ramana ?
si inca o intrebare...dupa ce ejaculez...luam o pauza de vreo 10 minute, penisul mi-l spal cu apa, apoi facem iar sex tot fara prezervativ.
astept raspunsuri
15 comentarii
0
18-01-2009, ora 01:27
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sunt sanse foarte mari sa ramana insarcinata in felul asta!Cel mai bine este sa gasiti o metoda de protectie sigura!Fie folositi prezervativul de la inceputul actului sexual, fie iubita dumneavoastra sa consulte un medic ginecolog si sa ii prescrie anticonceptionale!
Pt igiena intima va recomand sa folositi si sapunul, nu numai apa!
Numai bine
0
18-01-2009, ora 01:28
hit9999
Nu este medic/terapeut
hit9999
deci chiar daca nu ejaculez in ea sunt sanse mari ?
0
18-01-2009, ora 01:33
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Da, pt ca in timpul actului sexual, penisul tau elimina un lichid incolor, un lichid care lubrezfiaza, lichid ce contine spermatoizi, se numeste lichidul seminal si care pregateste ejacularea!
0
18-01-2009, ora 01:35
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
lubrefiaza si spermatozoizi vroiam sa scriu!scuze de greseala!
0
18-01-2009, ora 13:19
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
mai ales că spălatul nu face să se înlăture spermatozoizii.
0
18-01-2009, ora 14:17
hit9999
Nu este medic/terapeut
hit9999
spuneti ca sanse sunt mari..si daca nu facem in perioada fertila?
0
18-01-2009, ora 14:52
te iubesc
Nu este medic/terapeut
te iubesc
nu stiu daca faceti dragoste mai mult de 1 ora pana pui prezervativul, dar sa stii ca exista o metoda contraceptiva care elimina orice risc de sarcina si poti face dragoste oricat de mult timp doresti tu.
aceasta metoda se numeste CONTINENTA SEXUALA
0
18-01-2009, ora 16:03
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
hit9999 atunci cumparati teste pt stabilirea fertilitatii si in felul asta nu va mai fi vreun risc!Dar acum nu stiu procentajul de probabilitate a testelor!!
Daca nu faceti in perioada fertila, atunci nu poate sa ramana insarcinata!!
0
20-01-2009, ora 08:45
hit9999
Nu este medic/terapeut
hit9999
25 min facem fara si cand simt ca se apropie ejacularea sau stiu k nu mai pot face mult fara imi pun prezervativul... ce e cu continenta sexuala? expl mai mult...
0
23-01-2009, ora 20:08
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
M-a innebunit cu continenta asta sexuala !!Sunt curioasa si eu ca prea multa reclama face te iubesc. Nici macar nu da mai multe relatii !
Pe mai toate subiectele zice ceva dar atat !
Nu sunteti de acord ?
Te iubesc, zii si tu mai multe pe aici nu-ti lasa decat mailul !!!!!!!!
0
24-01-2009, ora 00:41
hit9999
Nu este medic/terapeut
hit9999
daca pe prietena mea a tinut-o 6 zile ciclul.. primele 6 zile dupa nu poate sa ramana gravida orice ar fi ?
0
30-01-2009, ora 16:25
te iubesc
Nu este medic/terapeut
te iubesc
draga hi9999

Mi-am dat adresa de mail, pentru ca nu toate persoanele sunt interesate de CONTINENTA SEXUALA.
La acest moment scriu o carte electronica care marturiseste experienta mea de mai multi ani in practicarea CONTINENTEI SEXUALE.
Avand adresa voastra de mail va pot trimite informatii mai multe, cu rezerva ca ele nu vor fi complete si intelegeti si de ce. Descrierea complete a tehnicii va fi facuta in e-cartea despre care va vorbeam.

Am sa spun totusi cateva cuvinte si aici pe forum.
CONTINENTA SEXUALA se refera la practicare actului sexual cu un control perfect al energiei sexuale.
Ce inseamna control perfect ?
Control perfect al energiei sexuale inseamna sa facem dragoste fara a se produce pierderea energiei sexuale, adica ejacularea la barbat sau descarcarea exploziva la femeie.

Am fost obisnuiti sa consideram ca descarcarea si orgasmul sunt unul si acelasi lucru. FALS !!!!!!!!!!.
Atunci cand vom separa orgasmul de descarcarea energiei sexuale, vom putea sa facem dragoste ore in sir si sa avem stari de orgasm prelungit din ce in ce mai plenare.

Cele doua, orgasmul si descarcarea au fost puse impreuna printr-un mic truc pe care l-a facut natura.
Adica natura ne-a pacalit putin, pentru ca ea are un singur scop si asa cum bine stim cu totii scopul naturii este de a perpetua specia.

As vrea sa pun o intrebare !
Credeti ca am mai face dragoste daca in momentul descarcarii am avea ameteli, ne-ar durea foarte tare capul sau burta, am avea senzatia de voma si multe, multe alte dureri.
Cu siguranta raspunsul este NU.
Din acest motiv ( perpetuarea speciei ) natura a " inventat " acest truc care se numeste orgasm, adica o stare de placere.

Ceea ce trebuie sa facem noi acum este sa separam orgasmul de descarcare, pentru ca ele sunt doua lucruri diferite. Adica cu alte cuvinte noi putem avea o stare de orgasm fara ca energia sexuala sa se piarda, adica fara ca barbatul sa ejaculeze si femeia sa aiba descarcare exploziva.
In momentul cand vom face aceasta separare actul amoros va capata alta conotatie.

De ce sa facem aceasta ?
Raspunsul pe care eu l-am gasit este unul foarte simplu.
Este cea mai sigura masura contraceptiva..., dar exista si un alt raspuns mult mai complet decat primul.
Fiinta umana nu face dragoste in primul rand pentru a avea copii. Ea are o alta motivatie.
Aceasta motivatia este mult mai profunda.
Care este aceasta motivatie ?
Sunt convins ca fiecare dintre voi va gasi raspunsul corect la aceasta intrebare.

P.S. Daca doriti sa vorbim mai pe larg despre CONTINENTA SEXUALA scrieti-mi-, si va voi trimite o serie de mail-uri in care va voi spune mai multe despre acest subiect.
Pana atunci va imbratisez cu multa iubire, pe toate si pe toti
0
13-08-2010, ora 21:44
iulia77777
Nu este medic/terapeut
iulia77777
Eu nu am folosit niciodata anticonceptionale pt ca am invatat pe iubitul meu sa fie continent sexual si facem amor pe saturate cand si cum dorim. Si e super si fara probleme. la inceput, pana invata barbatul, e nevoie de ceva timp si rabdare, dar apoi chiar merita! Am citit de curand un articol foarte bun si destul de detaliat daca vreti sa stiti mai multe. Succes!
http://venus.org.ro/Sexualitate/Continenta-sexuala-un-record-al-sexualitatii.html
0
24-06-2012, ora 23:52
danciu009
Nu este medic/terapeut
danciu009
Ei ei, (te iubesc).. de parca e atat de greu de explicat..continenta sexuala inseamna atunci cand atingi orgasmul dar nu ejaculezi, aceasta se poate face prin anumite exercitii unul folosit de mine este : atunci cand pleci la wc trebuie sa urinezi intrerupt astfel ca pauza sa fie de 1-3 sec, astfel iti antrenezi muschiul kare te ajuta sa tii urina pana ajungi la wc si sa nu te urinezi in pantaloni(sigur vb de treaba mica), acest muski te va ajuta si sa-ti tii sperpa in interiorul organismului atunci cand atingi orgasmul. de obicei in timpul actului sexual atunci cand simti ca aproape ejaculezi trebuie sa te opresti fie sa scoti repede penisul din vaginul fetei sa tii sau sa dai drumul respiratiei si sa o tii putin sa incordezi muschiul antrenat sa strangi pumnii si dintii(nu exagerat desigur) si sa incerci sa controlezi mental ca sperma sa mearga in sus in organism nu sa iasa afara toate acestea trebuie facute impreuna si trebuie sa tii muschiul incordat in jurul la 5 -10 sec pana cand simti ca esti gata sa continui incet fara ca sa ejaculezi..atat.. mda credca v-ati dat aceeasi intrebare ca si mine 1 data ce se intampla cu licitul pe care l-am retinut.. din kate am citit se transforma in energie astfel ne mentinem mai sanatosi si ne pastram limitatul lichid pretios pentru momentul cand dorim sa avem copii si am mai citit ca cei kare practica continenta sexuala au copii mult mai sanatosi.. succes la antrenamente.. mie mi-a luat in jur de 2-3 saptamani..
insa totusi este bine sa folosesti si prezervativul kaci inainte de orgasm se elimina un lichid care contine si el spermatozoizi sau sa folosesti aceasta metoda dupa calendarul fetei cateva zile inainte si dupa menstruatie cand ea nu este fertila(insa totusi prezervativul iti da mai multa garantie asha ca dupa propriul risc)..dar mai mult se practica aceasta metoda pentru ca te mentii mai sanatos si itiprelungeste viatza..de aceea barbatii mor mai repede ca femeile pentru ca nu folosesc aceasta metoda si perd lichidul pretios..
0
04-01-2013, ora 21:09
Cristi606
Nu este medic/terapeut
Cristi606
Buna ziua, azi am facut sex cu prietena mea fara prezervativ, cand aproape am ejaculat am scos penisul din ea, dar ea mi-a zis ca a simtit ceva cum ca eu as fi ejaculat in ea, am loat niste yasmin anticonceptionale si a inceput sa ia pastilele dupa o ora dupa ce sa intamplat, imi poate zice cineeva sunt sanse ca ea sa ramana insarcinata?..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Viața sexuală la vârsta a treia
  • Meta-analiză: Sexul înainte de o competiție sportivă nu afectează negativ performanța
  • Sex vs. Gen - Care e diferența dintre cei doi termeni?
  • Prezervativ aprobat pentru utilizare în multe țări europene, mai eficient în prevenirea infecțiilor decât prezervativele standard
  • Boli care se pot transmite chiar dacă porți prezervativ
  •