Îngrijorare!!! medicul psihiatru și mi-a schimbat tratamentul

06-10-2023
Cătălina 123
Nu este medic/terapeut
Cătălina 123
Bună seara!!!Aproape 2 ani am urmat tratament cu serlift, eglonyl, magneb6 și bromazepam.Totul a fost bine cât de cât pana acum o luna când stările de panica au reapărut, am mers la medicul psihiatru și mia schimbat tratamentul:Alventa 75mg, 1 pe zi /primele 7 zile, după care 1 dim-1 seara, astoret 10 mg 1/zi, astenor fiole 20/luna, și bromazepam 1/zi.
Întrebarea mea este:la ce reacții sa ma aștept acum la începerea tratamentului?vor fi reacții adverse?dacă da, care sunt acelea?Poate cineva care a mai luat aceste pastile, sa ma lămurească?Sincer mie tare frică.
4 comentarii
1
06-10-2023, ora 22:22
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Reactii adverse vor fi de la antidepresivul Venlafaxina dar ele vor fi diminuate de Bromazepam.

Alventa e mai tare ca Serliftul, deci, teoretic intr-o luna ar trebui sa te simti mai bine fata de vechiul tratament.

N-ai ce sa faci, trebuie sa le iei, altfel atacurile de panica te vor impresura

Daca vrei sa stii reactiile adverse, atunci citeste prospectul si asteapta...
0
08-10-2023, ora 20:03
Cătălina 123
Nu este medic/terapeut
Cătălina 123
Dar oare este posibil ca la începutul acestui tratament sa existe și oarecare gânduri negre?
0
09-10-2023, ora 13:14
Placebo10
Nu este medic/terapeut
Placebo10
Drogurile astea nu sunt testate nici individual si niciodata pe termen mai lung de 1 luna. Nu exista studii pe cate 5 droguri deodata ca in cazul de fata. Nimeni nu poate sti exact cum va reactiona cineva la un asemenea cocktail
0
10-10-2023, ora 21:36
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
@ Catalina

Teoretic ar putea exista ganduri negre, ca la oricare antidepresiv la inceput de tratament.

Practic, reactiile adverse se intalnesc la un numar foarte mic de pacienti, infim.

Eu n-am avut nicio reactie adversa niciodata de la benzo, si folosesc de ani buni aceste hapuri.Doar un mic sevraj de la Xanax, acum vreo 5 ani, dupa ce am intrerupt brusc doza de 2 mg.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul