Îngrijorare!!! medicul psihiatru și mi-a schimbat tratamentul
Bună seara!!!Aproape 2 ani am urmat tratament cu serlift, eglonyl, magneb6 și bromazepam.Totul a fost bine cât de cât pana acum o luna când stările de panica au reapărut, am mers la medicul psihiatru și mia schimbat tratamentul:Alventa 75mg, 1 pe zi /primele 7 zile, după care 1 dim-1 seara, astoret 10 mg 1/zi, astenor fiole 20/luna, și bromazepam 1/zi.
Întrebarea mea este:la ce reacții sa ma aștept acum la începerea tratamentului?vor fi reacții adverse?dacă da, care sunt acelea?Poate cineva care a mai luat aceste pastile, sa ma lămurească?Sincer mie tare frică.
Întrebarea mea este:la ce reacții sa ma aștept acum la începerea tratamentului?vor fi reacții adverse?dacă da, care sunt acelea?Poate cineva care a mai luat aceste pastile, sa ma lămurească?Sincer mie tare frică.
4 comentarii
Reactii adverse vor fi de la antidepresivul Venlafaxina dar ele vor fi diminuate de Bromazepam.
Alventa e mai tare ca Serliftul, deci, teoretic intr-o luna ar trebui sa te simti mai bine fata de vechiul tratament.
N-ai ce sa faci, trebuie sa le iei, altfel atacurile de panica te vor impresura
Daca vrei sa stii reactiile adverse, atunci citeste prospectul si asteapta...
Alventa e mai tare ca Serliftul, deci, teoretic intr-o luna ar trebui sa te simti mai bine fata de vechiul tratament.
N-ai ce sa faci, trebuie sa le iei, altfel atacurile de panica te vor impresura
Daca vrei sa stii reactiile adverse, atunci citeste prospectul si asteapta...
Dar oare este posibil ca la începutul acestui tratament sa existe și oarecare gânduri negre?
Drogurile astea nu sunt testate nici individual si niciodata pe termen mai lung de 1 luna. Nu exista studii pe cate 5 droguri deodata ca in cazul de fata. Nimeni nu poate sti exact cum va reactiona cineva la un asemenea cocktail
@ Catalina
Teoretic ar putea exista ganduri negre, ca la oricare antidepresiv la inceput de tratament.
Practic, reactiile adverse se intalnesc la un numar foarte mic de pacienti, infim.
Eu n-am avut nicio reactie adversa niciodata de la benzo, si folosesc de ani buni aceste hapuri.Doar un mic sevraj de la Xanax, acum vreo 5 ani, dupa ce am intrerupt brusc doza de 2 mg.
Teoretic ar putea exista ganduri negre, ca la oricare antidepresiv la inceput de tratament.
Practic, reactiile adverse se intalnesc la un numar foarte mic de pacienti, infim.
Eu n-am avut nicio reactie adversa niciodata de la benzo, si folosesc de ani buni aceste hapuri.Doar un mic sevraj de la Xanax, acum vreo 5 ani, dupa ce am intrerupt brusc doza de 2 mg.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Tulburare discordanta
- 2Schimbare tratament
- 6Solian - pot sa l înlocuiesc cu altceva?
- 3Trecerea de la Xeplion la Abilify din cauza constipației
- 1Cum se poate renunța la tratament cu Xeplion?
- 3Escitalopram - vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.
- 10Anxietate dimineața la trezire si insomnie
- 5Anxietate
- 21Mi s-a întors boala înapoi! Ce ar fi de făcut?
- 7Nou tratament.Lamotrigina +antidepresiv ptr TOC destul de serios?+Rispolept și Anxiar
- 10Atac de panica ce durează foarte mult, ore întregi si nu mai trece nici acum??
- 12Început tratament adolescent cu olanzapina
- 249Daca m-am ingrasat cu Abilify 20 kg ce altceva pot lua?
- 5Inlocuire Rivotri cu Bromazepam
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
- 5Pareri despre noua mea schema de tratament
- 6Reducere doza/renuntare la Cipralex
- 2Anafranil fără recomandarea medicului
- 15Lista antipshiotice
Mai multe informații despre: schimbarea tratamentului psihiatric