Pareri despre noua mea schema de tratament

11-10-2023
Mirodenia3
Nu este medic/terapeut
Mirodenia3
Buna,

Am depresie zic eu severa doctorii zic moderata. Pur si simplu nu doresc sa fac nimic, nu imi place nimic, nu mai gasesc nimic bun. Depresia e din copilarie. Am urmat nspe mii de tratamente. Acum medicul mi-a dat Dulsevia plus prozac ca sunt bulimica am luat si 30 kg de la pastile, Tiapridal si queatiapina care am citit ca e seroquel, asta pt somn. Luam Gerodorm pana acum.
Ce parare aveti, devin dependenta de ele? Daca nu sunt deja..:: dar luam doar Dulsevia insa starea mea e aceeasi. Am un mare blocaj. Stau in pat pe burta toata ziua si desi am lucruri importante de facut nu vreau sa fac nimic decat sa stau pe burta. Nu ies din casa decat la cumparaturi si rar. Multumesc de ajutor
5 comentarii
1
11-10-2023, ora 14:46
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Schema de trat e buna, nici unul din medicamente alea nu dau dependenta si nici toleranta, deci stai linistita.

Gerodorm da dependenta ca e benzodiazepina, bine ca l-a scos, Seroquel nu da.
E depresie severa ce ai tu.
0
12-10-2023, ora 07:38
Mirodenia3
Nu este medic/terapeut
Mirodenia3
Multumesc. Stiu ca e severa nu stiu de ce medicul zice ca e moderata.
0
12-10-2023, ora 07:39
Mirodenia3
Nu este medic/terapeut
Mirodenia3
Multumesc Costy pentru ajutor.
0
14-10-2023, ora 19:34
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nici nu conteaza ca e severa sau moderata, conteaza ca nu esti bine.
0
14-10-2023, ora 21:04
Placebo10
Nu este medic/terapeut
Placebo10
Mai baga nshpe mii de droguri si tot la fel de bine o sa iti mearga. Important e sa se faca 150ron/luna de pe urma ta.

Si vezi ca nu exista studii nici macar pe droguri individuale. Nu exista nici pe termene mai lungi de o luna. Sa iei mai multe droguri deodata, pe termen mai lung de o luna - complet netestate ambele idei. S-au testat pe tine pe post de cobai si vad ca nu au functionat. Mai testeaza in continuare, persevereaza. Cum a zis Einstein: "definitia nebuniei e sa incerci acelasi lucru la infinit si sa te astepti la rezultate diferite"
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul