infectie urinara!
de cateva zile am o problema cu mictiunea: usturimi si senzatie de eliberare si dureri la mictiune, ce sa fac?
5 comentarii
La medicul de familie pentru tratament.
dar ce poate fi? o infectie urinara normala sau o cistita mai veche? sau poate e dor ca poate m-am asezat pe ceva rece? asta vreau sa stiu cam ce ar putea fi si ce medicatie sa imi cumpar eu de la farmacie
Daca e de cateva zile este o normala infectie urinara. Cumpara-ti Zanocin 200 mg x2/zi pentru 7zile, Uricol pliculete - doua cutii [ 1 plic x3/zi dizolvat intr-un pahar de apa ] si o folie de No-spa pentru durere [ 1 cp x3/zi ].
Buna ziua!am si eu o problema...am remarcat ca am o umflatura de marimea unui bob de piper in zona dintre vagin si anus si ma jeneaza uneori si nu stiu din ce cauza mi-au aparut.Acum 2 saptamani am fost la un control ginecologic pt k am remarcat ca nivelul secretiei vaginalea era mai crescut decat deobicei..in conditii normale iar dr ginecolog m-a diagosticat cu colpita si drept tratament mi-a prescris leukarrest si ovule cervugid.Acum mai am de luat un singur ovul si am remarcat umflatura respectiva de care v-am zis mai sus..este posibil sa fie vreun efect advers al ovulelor sau ceva din cauza lor..??precizez ca nu am avut contact sexual cu prietenul meu in tot acest timp cat am luat ovule.Va rog mult sa imi raspundeti!Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sifilisul! manifestarea sifilisului
- 3dureri la menstruatie, usturime la urinare
- 4usturimi groaznice la urinat de aproape 1 an de zile neintrerupt
- 2usturime in timpul urinarii
- 7infectie urinara cu E.coli
- 4Infectie urinara. Va rog sa-mi raspundeti!
- 3Fetita 8 ani cu probleme urinare de 3 ani
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 4Scurgere albicioasa dimineata
- 6E-coli in analiza de urocultura
- 0usturime in timpu urinari
- 1Balonare, infectie urinara
- 0Usturime puternica la urinat
- 3Senzatie de urinare permanenta si usturime
- 2infectie urinara
- 103Infectie urinara cu enterococcus faecalis
- 3Urina tulbure si galbuie!
- 2Fac pipi des si ma ustura si am senzatie de usturime!
- 2Usturime zona uretrei
Mai multe informații despre: usturimea la urinare infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: