Interpretare urocultura si psa
Buna ziua!
Sotul meu a facut analize de sange si urocultura in urma trimiterii de la urolog.
Rezultate urocultura -klebsiella spp si psa cantitativ cu valoare 19.Aceste analize le a facut deoarece au aparut frisoane, febra si urinari dese cu usturimi.Mai mentionez ca in urma acestor simptome cu aproximativ o luna s a operat de varice! In prezent i sa prescris antibiotik amoksiklav.Poate sa mi spuna cineva daca este ingrijorator? Facem tratsmentul si dupa aceia repetam analizele. Ne poate spune cibeva o parere.Multumim
Sotul meu a facut analize de sange si urocultura in urma trimiterii de la urolog.
Rezultate urocultura -klebsiella spp si psa cantitativ cu valoare 19.Aceste analize le a facut deoarece au aparut frisoane, febra si urinari dese cu usturimi.Mai mentionez ca in urma acestor simptome cu aproximativ o luna s a operat de varice! In prezent i sa prescris antibiotik amoksiklav.Poate sa mi spuna cineva daca este ingrijorator? Facem tratsmentul si dupa aceia repetam analizele. Ne poate spune cibeva o parere.Multumim
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1urinari foarte dese
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 4sensibilitate la urinare, sex dupa nastere
- 5usturimi mai ales dupa urinat, nu in timpul urinarii; din cand in cand secretie usor galbuie, mai al
- 3urinez des si ma dor ovarele
- 6In urma unui exudat faringian mi sa descoperit bacteria klebsiella
- 4Scurgere albicioasa dimineata
- 18E neaparat de facut urocultura antibiograma pt a da tratament in infectie urinara?
- 4urinat des la barbati
- 9usturimi de 2 ani!ce sa fac?
- 4Gonoree?
- 0senzatie de urinare continua si durere in partea de jos a spatelui
- 0Infectie urinara in prima luna de sarcina
- 0Infecție urinara la 6 saptamani de la nastere prin cezariana
- 0Infecție urinara din cauza sondei?
- 2Usturime la micțiune, scurgere lichid galben-verzui penis
- 1Klebsiela poate migra la plămâni?
- 1Bacterie urinara
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urinarea frecventa klebsiella urocultura PSA (antigen specific prostatic)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: