penis care curge
De cieteva zile dupa o relatie am probleme cu penisu, cind ma urinez parac ma arde, ustura si cu timpu fara sa simt incepe sa picure, curge asa cite o picatura de substanta galbue. in rest totul e normal. care ar fi solutia???????
6 comentarii
Un control la urologie si/sau analize la dermato-venerice. Sanatate!
de sculament ai auzit?felicitari.il ai.multa penicilina iti trebuie.banuiesc ca relatia a fost neprotejata.sanatate multa
mersi mult. dar ti-as fi si mai recunoscator daca mi-ai spune si ce medicament as putea lua p/n ca sa-mi treaca?????????? sau cu timpul o sa se vindece singur???????
penicilina injectabil.dar ar fi mai bine daca ti-ai face un control!singur nu se vindeca, din contra se agraveaza.multa sanatate!
am si eu o intrebare care o ingrijoreaza pe soacra mea.cumnatul meu acuza usturimi si niste bubite purulente si mancarimi, din ceea ce deduc ca este sculament :)).a intretinut relaxii sexuale cu o fata care nu este iubita lui si din cate stiu acesta este farmacista.ori ea ia zis ce trat sa urmeze pentru ca nu cred ca a mers la medic ca ii este rusine sa discute despre asta dar sa faca un control.a luat antibiotic doar vreo 3 zile apoi a intrerupt deoarece a venit partenera sa in vacanta el aflanduse in spania.banuiesc ca a avut relatii sexuale si cu aceasta.el zice ca toate astea sunt de la prezervativ dar ma indoiesc iar acesteia ia zis ca este racit si de aia ia antibiotice..ce o ingrijoreaza pe mama lui se pot molipsi doar partenerii de sex sau si cei din jur?care sunt urmarile acestei boli daca nu este tratata ca atare?va multumesc.
Tot la medic va ajunge cand nu va mai rezista.deci sa mearga cat mai curand si sa faca tratament cum trebuie!!! Antibioticele aiurea luate pot face anumite virusuri chiar mai rezistente! Bineinteles ca a impodobit-o si pe partenera lui, ceea ce e cel mai nesimtit lucru. Scuze, dar asa e, rusine de un doctor anonim ii e, dar sa afecteze poate chiar pe viata o femeie nevinovata nu ii e jena...si cine stie, o s-o ia tot pe ea la intrebari despre ce a facut in Spania... Chiar si cei din jur pot lua anumite boli, de pe prosoape, cada, medii diverse. Deci, LA MEDIC!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Bubite penis.. se simt ca si cum as avea ceva ca niste bilute sub piele
- 14Pete albe si mancarime
- 4piele uscata nu de pe varful penisului ci de partea care acopera
- 5fisuri pe piele penisului
- 5Ieri dimineata m-am trezit cu o umflatura mica la baza penisului, de culoare maro spre vanat
- 3Rog un raspuns cat mai repede usturime penis treaba mica
- 6ce sa fac? Ma doare si ma mananca pielea care acopera capul penisului
- 3Usturimi si uscaturi
- 3pete micute rosii pe capul penisului
- 4masa branzoasa pe peretii vaginului
- 0usturimi in timpul urinarii si eruptii pe penis
- 9Consum de antibiotice
- 3Probleme penis
- 1Penis vanat bubite mici albe
- 3Usturimi si dureri foarte mari
- 1problema penis!
- 4Despre penis
- 2O ușoară usturime la penis
- 0Examen secretie de col/mancarimi
- 1VA rog din suflet! Vena (capilara) umflata penis ajutor va rog!
Mai multe informații despre: Penisul usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: