sarcina si anexita este posibil ?

buna ziua astazi am fost la ginecolog am facut o ecografie pelvina si un control transvaginal mi sa spuns ca am infectie urinara si anexita iam spus simptomele care le am de mai bine de o saptamana stari de voma dureri abdominale, stari de somnolenta, dureri de cap si pofte mentinez ca am avut CM in luna aprilie pe data de 8, 9, 10
iar pe 11 aprilie am avut contatc sexual cu iubitu meu pe data de 24, 25 aprilie am avut iar CM dar de data asta a durat decat 2 zile de pe 26 aprilie am inceput sa am simptomele mentionate mai sus dna doctor mi-a spus ca nu isi da seama daca este o sarcina adica nu mia dar un raspuns concret ce sa cred ? este posibil sa am si sarcina ? sa fie ascunsa chiar nu stiu ce sa mai cred ajutatima cu un sfat Va Multumesc !
iar pe 11 aprilie am avut contatc sexual cu iubitu meu pe data de 24, 25 aprilie am avut iar CM dar de data asta a durat decat 2 zile de pe 26 aprilie am inceput sa am simptomele mentionate mai sus dna doctor mi-a spus ca nu isi da seama daca este o sarcina adica nu mia dar un raspuns concret ce sa cred ? este posibil sa am si sarcina ? sa fie ascunsa chiar nu stiu ce sa mai cred ajutatima cu un sfat Va Multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Urina mea isi schimba culoarea
- 4Infectie urinara?
- 5infectie urinara
- 2acum 3 saptamani am avut o infectie urinara grava
- 18E. Coli in urina
- 8usturimi severe la urinat
- 4infectia urinara in sarcina
- 3infectie urinara
- 16infectie cu esherihia coli
- 4urinez de si imi e frica sa merg la doctor..
- 0daca nu e infectie urinare ce poate fi?
- 6In legatura cu modul de administrare al granulelor efervescente URICOL
- 1Probleme la urinare
- 1infecti urinare cu e coli
- 1menstruatia poate intarzia din cauza unei infectii urinare?
- 0Durere de burta-senzatii de urina
- 0Disconfort, arsură vezica și uretra
- 1Infecție urinară
- 1Bacterie urinara
Mai multe informații despre: infectia urinara ecografia pelvina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: