ne-am "jucat" putin (imbracati).. pot fi insarcinata?
Buna.trebuie sa ma lamuresc intr-o privinta, eu sunt virgina dar ma joc cu prietenul meu, intr-o seara eram imbracata iar el s-a urcat pe minee si dupa cateva minute si-a dat drumul.e posibil sa fi ajuns vreun spermatozoid la mine in vagin? eu avem niste chiloteii si peste chilotei niste pantalonasi scurti:-s iar in alta seara a pus mana pe organul lui si dupa a dus la vaginul meu nu mi a bagat degetul doar l a atins nu si daduse drumul dar am inteles ca acea chestie care o au si ei contine spermatozoizi...Ce credeti? Nu mi a venit de 6zile.Pot ramane?..Imi este foarte frik...in plus de 2 zile am dureri de spate iar dim am sanii tari si durerosi dar dupa trec.si foarte putin pe zi ovarele.M-am gandit sa nu fie o raceala...dar putem vorbi de o sarcina?
5 comentarii
1. Nu sunteţi însărcinată. Nu puteţi rămânea însărcinată (natural) decât prin contact sexual.
2. Întârzieri de până la 10 zile sunt normale. Dacă, totuşi, vedeţi că trec 10 zile şi sângele nu s-a arătat, o vizită la doctorul dv este indicată.
2. Întârzieri de până la 10 zile sunt normale. Dacă, totuşi, vedeţi că trec 10 zile şi sângele nu s-a arătat, o vizită la doctorul dv este indicată.
Imi este foarte fricaa.Sfarcurile mi s-au inchis la culoare(asa erau si inainte dar parca acum sunt mai rau)...Si urinez destul de des...E a 7a zi cand nu mi vine...imi este frica...chiar nu poate fi vb de o sarcina?
Nu cred ca ai avea cum sa ramai insarcinata si eu am facut la fel cu prietenul meu, acum o saptamana si imi intarzie menstruatia. Dar sunt si racita si am infectie urinara si umblu cam des la baie.Si eu sunt ingrijorata dar totusi sa nu fim paranoici. Nu are cum :*.
Mie mi a venit azi de dim:*...poate iti vine si tie:*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24postinor 2?
- 7sex in timpul menstruatiei
- 3Sunt gravida?
- 4sarcina sau menopauza?
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 3sarcina?
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 7sunt insarcinata?
- 3o fii bb, n-o fii?
- 1insarcinata sau nu?
- 0Urgent! Aş putea rămâne însărcinată?
- 6Sex neprotejat in a 7-a zi de ciclu..risc de sarcina?
- 2Sex in timpul ovulatiei
- 0dereglare menstruala sau posibila sarcina?
- 0posibila sarcina?
- 0a ramas cineva insarcinata folosind ovule pharmatex?
- 1Am luat o pastila yaz cu 8 ore mai tarziu ! Risc de sarcina ?
- 4o posibila sarcina?
- 1Sunt gravida?
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: