Infectie radacina, masea umflata
Am o masea imbracata de mai multi ani dreapta jos si, nu am avut deloc probleme cu ea pina acum, odata doar recent am avut dureri mici fara umflatura iar stomatologul mia zis ca e doar o mica infectie la radacina, am luat antibiotice so a trecut acum dupa 2 luni am dureri f mari si mi sa umflat toata falca, doctorul mia zis ca trebuie extractie dar nu poate ca e prea umflata si kia dat Metronidazole 200 mg di Ibuprofen,..le iau de 3 zile dar nimic, parca durerea si umflatura se extinde, acum as vrea sa
7 comentarii
Buna ziua! Pastrati legatura cu medicul dumeavoastra, poate va mai adauga tratament oral si va decide momentul extractiei in functie de evolutie.
Da mia mai adaugat si amoxacilina 500, sper sa scada inflamatia in cateva zile pentru a o putea extrage.Mi sau oferit 2 optiuni, extractie sau curatare canal, a doua varianta insa nu imi garanteaza ca infectia nu va reapare, ce sfatuiti sa aleg?
Luați legătura cu medicul dumneavoastră și decideți împreuna. Vedeți care sunt avantajele și dezavantajele.
Update:Am o saptamana de cand am scos maseaua si am terminat tratamentul de 7 zile cu antibiotice, situatia nu pare a se fi ameliorat, stare generala proasta iar durerea pare sa fi urcat catre ureche, nu stiu daca a facut vreo diferwnta faptul ca am scos-o, infectia pare a fi tot aici, in plus antibioticele mi-au dat niste stari f proase de greata, rau, lipsa potfa mancare, nu stiu ce solutie sa gasesc.
Mergeți la medic sa va vada!
Am fost, mi-a zis ca va trece de la sine in vreo 2-3 saptamani
Bună ziua, o întrebare:trebuie sa mă duc sa mă operez la o măsea în partea dreapta jos...Am luat antibiotic și mi s a strâns o punga cu puroi...oare la operație doare dacă am punga???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Infectie la masea.
- 3infectie dupa protezarea unei coronite?
- 9infectie la masea
- 0infectie dentara
- 3masea umflata
- 1infectie dentara
- 3durere de dinti dupa drenaj dentar
- 4Infectie masea
- 0Puroi la masea de 6 zile:((
- 0infectie dentara
- 3infectie sub lucrarea dentara
- 2Infectie?...Obraz umflat.
- 1Măsea infectata
- 4Alergie cronica frig in urma administrarii de Amoxiclav 1000 mg
- 2Intoleranta la antibiotice
- 3Abces dentar
- 1Infecție nedureroasa
- 4Fistlua in gingie dupa rezectie apicala
- 1Maseaua sinusala cu puroi se scoate sau se trateaza cu succes infectia?
- 2Tromboza de sinus cavernos
Mai multe informații despre: infectia dentara