infectie masea

Buna dimineata
am o problema cu o masea din partea de sus...am fost la stomatolog si mi.a spus ca am infectie si sa iau antibiotic si dupa aceea mi.o scoate..mi.a spus sa iau ampicilina si am luat 4 zile dar nu am simtit nici o ameliorare (ma durea foarte tare) si am inceput sa iau augmentin de 1000...am luat abia 4 pastile si mi.a trecut durerea dar mi s.a umflat dupa primele 2 pastile si acu mi s.a umflat un pic si sub ochi si s.a invinetit..ce trebuie sa fac? Este posibil sa urce infectia mai sus?
Multumesc
am o problema cu o masea din partea de sus...am fost la stomatolog si mi.a spus ca am infectie si sa iau antibiotic si dupa aceea mi.o scoate..mi.a spus sa iau ampicilina si am luat 4 zile dar nu am simtit nici o ameliorare (ma durea foarte tare) si am inceput sa iau augmentin de 1000...am luat abia 4 pastile si mi.a trecut durerea dar mi s.a umflat dupa primele 2 pastile si acu mi s.a umflat un pic si sub ochi si s.a invinetit..ce trebuie sa fac? Este posibil sa urce infectia mai sus?
Multumesc
1 comentarii

Buna ziua! Tineti comprese reci pe zona respectiva si mergeti la control la un medic chirurg OMF sau dento-alv pentru a verifica starea locala.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Extractie dentara
- 5membrana sinusala perforata?
- 3infectie dupa protezarea unei coronite?
- 4In incurcatura. am nevoie de un sfat
- 0infectie dentara
- 6imi puteti recomanda ceva medicamente care sa distruga puroiul?
- 4Infectie masea minte
- 3Abces sau alta infectie?
- 4masea... probleme
- 3durere de dinti dupa drenaj dentar
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 2Masea cu infectie extrasa
- 0Extractie masea cu puroi
- 4Pivot la masea cu granulom
- 2Infectie?...Obraz umflat.
- 3de 4 luni tratez o masea si m-am ales cu mare infectie
- 2Infectie dentara
- 2Intoleranta la antibiotice
- 2Infectie la radacina dintelui., Va rog ajutor!
- 0Infectie dinte din fata si durere pana in cerul gurii
Mai multe informații despre: infectia dentara