infectie masea
Buna dimineata
am o problema cu o masea din partea de sus...am fost la stomatolog si mi.a spus ca am infectie si sa iau antibiotic si dupa aceea mi.o scoate..mi.a spus sa iau ampicilina si am luat 4 zile dar nu am simtit nici o ameliorare (ma durea foarte tare) si am inceput sa iau augmentin de 1000...am luat abia 4 pastile si mi.a trecut durerea dar mi s.a umflat dupa primele 2 pastile si acu mi s.a umflat un pic si sub ochi si s.a invinetit..ce trebuie sa fac? Este posibil sa urce infectia mai sus?
Multumesc
am o problema cu o masea din partea de sus...am fost la stomatolog si mi.a spus ca am infectie si sa iau antibiotic si dupa aceea mi.o scoate..mi.a spus sa iau ampicilina si am luat 4 zile dar nu am simtit nici o ameliorare (ma durea foarte tare) si am inceput sa iau augmentin de 1000...am luat abia 4 pastile si mi.a trecut durerea dar mi s.a umflat dupa primele 2 pastile si acu mi s.a umflat un pic si sub ochi si s.a invinetit..ce trebuie sa fac? Este posibil sa urce infectia mai sus?
Multumesc
1 comentarii
Buna ziua! Tineti comprese reci pe zona respectiva si mergeti la control la un medic chirurg OMF sau dento-alv pentru a verifica starea locala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Infectiile de masele se pot duce si la gat, nas, urechi?
- 3Infectarea unei masele dupa aplicarea plombei!
- 12infectie la radacina dintelui
- 6imi puteti recomanda ceva medicamente care sa distruga puroiul?
- 0infectie dentara
- 7infectie la masea, durerea dentara
- 0Extractie masea cu puroi
- 2Infectie la masea
- 7infectie dentara si dureri groaznice, nu pot sa dorm si sa mananc
- 0infectia dentare
- 2Infectie masea (cred), nu pot ajunge la stomatolog decat peste o saptamana
- 1Ajutati-Ma - infectie dentara
- 2Tratament
- 1Drenaj dentar
- 2Puroi la dinti dupa o lucrare
- 5Infecție la rădăcina molarului