infectie masea
Buna dimineata
am o problema cu o masea din partea de sus...am fost la stomatolog si mi.a spus ca am infectie si sa iau antibiotic si dupa aceea mi.o scoate..mi.a spus sa iau ampicilina si am luat 4 zile dar nu am simtit nici o ameliorare (ma durea foarte tare) si am inceput sa iau augmentin de 1000...am luat abia 4 pastile si mi.a trecut durerea dar mi s.a umflat dupa primele 2 pastile si acu mi s.a umflat un pic si sub ochi si s.a invinetit..ce trebuie sa fac? Este posibil sa urce infectia mai sus?
Multumesc
am o problema cu o masea din partea de sus...am fost la stomatolog si mi.a spus ca am infectie si sa iau antibiotic si dupa aceea mi.o scoate..mi.a spus sa iau ampicilina si am luat 4 zile dar nu am simtit nici o ameliorare (ma durea foarte tare) si am inceput sa iau augmentin de 1000...am luat abia 4 pastile si mi.a trecut durerea dar mi s.a umflat dupa primele 2 pastile si acu mi s.a umflat un pic si sub ochi si s.a invinetit..ce trebuie sa fac? Este posibil sa urce infectia mai sus?
Multumesc
1 comentarii
Buna ziua! Tineti comprese reci pe zona respectiva si mergeti la control la un medic chirurg OMF sau dento-alv pentru a verifica starea locala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 4In incurcatura. am nevoie de un sfat
- 3Poate imi poate da cineva un sfat profesionist...
- 9Abces la masea. Ce pot sa fac sa imi treaca infectia?
- 3masea umflata
- 0infectie dentara
- 4unde sa apelez
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 0infectie sub coroana ceramica?
- 9Infectie dentara ce impiedica inchiderea canalelor la doi dinti dupa extragerea nervului
- 3masea cu infectie
- 3Posibil infectie dentara?!
- 1Infectie cronica masea
- 2Durere de masea
- 2Infecţie dinte
- 1Puroi in gingie urgent
- 4Infecție la măsea, gravă
- 7Infectie radacina, masea umflata
- 1Infecție măsea - lângă sinus
Mai multe informații despre: infectia dentara