masea umflata
de curand am observat ca mia iesit maseaua de minte, dar akolo zona aia sa umflat, precizez ca maseaua de deasupra tot de minte e cariata -sparta doar radacina a mai ramas, care ar fi problema umflaturii, ca ma doare de mor?!!! maseaua de sus nu mia facut niciodata probleme, sa fie oare aia de minte, care doar ce a iesit?si ce pastile sa iau ca sami treaca mai repede cas tare hidoasa cu fata umflata, muultumesc
3 comentarii
eu iti propun sa te duci la un cabinet stomatologic, eu am avut o masea, primul molar din dreapta jos mai exact care tot asa a fost cariata si mi sa rupt la nivelul gingiei si joi, dupa cateva luni de cand sa intamplat am fost la dentist sa mi-o scot, si bine am facut pentru ca cica aveam si puroi la radacina.si puteam sa patesc altele mai rele, chiar si doamna doctor sa mirat cand i-am spus ca nu mi sa umflat deloc pana acum partea aia, a zis ca am avut noroc. asa ca dute sa ti le scoti ca e cel mai bine.eu acum astept sa se vindece :D mai am 2 premolari de scos si cica ar trebui sa imi scot si maselele de minte... am mult de tras dar trebuie sa o fac:)).Deci, dute la stomatolgo, e cel mai bine asa.Multa sanatate.
pai nu, ca partea cu maseaua de minte sa umflat de jos nu de sus
asa se intampla cu molrii de minte...cele mai mari probleme sunt la cei inferiori. Remediu...mersul la un cabinet !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie postextractie
- 4Extractie dentara
- 12infectie la radacina dintelui
- 6Infectie sau nu? ma doare o masea cand apas, adica cand mananc ceva sau inchid gura
- 4Ospamox metronidazol vs cerazette
- 2Tratament la un dinte cu puroi
- 3masea cu infectie
- 0infectie dentara
- 1infectie la masea?
- 2Infectie?...Obraz umflat.
- 1Măsea infectata
- 4Alergie cronica frig in urma administrarii de Amoxiclav 1000 mg
- 2infectie masea in urma tratamentului pe canal
- 5Infectie la baza canalului
- 4Buza si barbia tot amortite dupa puroi la o masea
- 1Infecție nedureroasa