Drenaj dentar

Buna ziua, ieri m-am prezentat la dentist pentru ca am facut puroi la un incisiv lateral. Medicul dentist mi-a deschis canalul si a inceput sa curga puroi. A spus ca lasa dintele deschis si sa revin intr-o saptamana sa il obtureze (daca a iesit tot puroiul) Ca recomandari mi-a spus sa pun vata inainte sa mananc si sa o dau jos dupa.
Intrebarea mea este daca pot aparea complicatii pentru ca mi-se pare mult sa stau o saptamana cu dintele deschis.
Multumesc.
Intrebarea mea este daca pot aparea complicatii pentru ca mi-se pare mult sa stau o saptamana cu dintele deschis.
Multumesc.
1 comentarii

Buna ziua,
Fiecare are stilul lui de a aborda abcesele, ceea ce va sugerez eu este sa faceti o radiografie neaparat si treaba cu obturatul chiar in prima sedinta cand vi se inchide dintele...Nu stiu ce sa va zic, depinde cum face acel tratament mecanic de canal.
Ca sa aveti un rezultat bun va recomand un medic endodont care are multa experienta pe astfel de cazuri.
Fiecare are stilul lui de a aborda abcesele, ceea ce va sugerez eu este sa faceti o radiografie neaparat si treaba cu obturatul chiar in prima sedinta cand vi se inchide dintele...Nu stiu ce sa va zic, depinde cum face acel tratament mecanic de canal.
Ca sa aveti un rezultat bun va recomand un medic endodont care are multa experienta pe astfel de cazuri.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Infectiile de masele se pot duce si la gat, nas, urechi?
- 5membrana sinusala perforata?
- 25infectie dentara generalizata
- 3radacini ramase si infectie
- 2Masea cu infectie extrasa
- 1Infectie dentara-rezectie apicala
- 4Pivot la masea cu granulom
- 2Am probleme cu infectia dentara
- 0Nu cedeaza infectia de la dinte
- 1Posibila infectie la masea
- 2Durere de masea
- 3Besica la ultima masea din dreapta, spre gat!
- 1Durere netratata
- 3Infecție măsea, dureri in gat
- 1Ajutati-Ma - infectie dentara
- 2Tratament
- 0Infectie la radacina dintelui!?Va rog ajutor!
- 2Infecție la masea
- 2Puroi la dinti dupa o lucrare
- 1Abces dentar
Mai multe informații despre: infectia dentara