Drenaj dentar

08-09-2018
MH1995
Nu este medic/terapeut
MH1995
Buna ziua, ieri m-am prezentat la dentist pentru ca am facut puroi la un incisiv lateral. Medicul dentist mi-a deschis canalul si a inceput sa curga puroi. A spus ca lasa dintele deschis si sa revin intr-o saptamana sa il obtureze (daca a iesit tot puroiul) Ca recomandari mi-a spus sa pun vata inainte sa mananc si sa o dau jos dupa.

Intrebarea mea este daca pot aparea complicatii pentru ca mi-se pare mult sa stau o saptamana cu dintele deschis.

Multumesc.
1 comentarii
0
10-09-2018, ora 09:39
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
Fiecare are stilul lui de a aborda abcesele, ceea ce va sugerez eu este sa faceti o radiografie neaparat si treaba cu obturatul chiar in prima sedinta cand vi se inchide dintele...Nu stiu ce sa va zic, depinde cum face acel tratament mecanic de canal.
Ca sa aveti un rezultat bun va recomand un medic endodont care are multa experienta pe astfel de cazuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul