Drenaj dentar
Buna ziua, ieri m-am prezentat la dentist pentru ca am facut puroi la un incisiv lateral. Medicul dentist mi-a deschis canalul si a inceput sa curga puroi. A spus ca lasa dintele deschis si sa revin intr-o saptamana sa il obtureze (daca a iesit tot puroiul) Ca recomandari mi-a spus sa pun vata inainte sa mananc si sa o dau jos dupa.
Intrebarea mea este daca pot aparea complicatii pentru ca mi-se pare mult sa stau o saptamana cu dintele deschis.
Multumesc.
Intrebarea mea este daca pot aparea complicatii pentru ca mi-se pare mult sa stau o saptamana cu dintele deschis.
Multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Fiecare are stilul lui de a aborda abcesele, ceea ce va sugerez eu este sa faceti o radiografie neaparat si treaba cu obturatul chiar in prima sedinta cand vi se inchide dintele...Nu stiu ce sa va zic, depinde cum face acel tratament mecanic de canal.
Ca sa aveti un rezultat bun va recomand un medic endodont care are multa experienta pe astfel de cazuri.
Fiecare are stilul lui de a aborda abcesele, ceea ce va sugerez eu este sa faceti o radiografie neaparat si treaba cu obturatul chiar in prima sedinta cand vi se inchide dintele...Nu stiu ce sa va zic, depinde cum face acel tratament mecanic de canal.
Ca sa aveti un rezultat bun va recomand un medic endodont care are multa experienta pe astfel de cazuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25infectie dentara generalizata
- 5rinosinuzita cronica
- 18afectiuni stomatologice
- 0infectie dentara
- 4Infectie masea minte
- 1Slabit din cauza infectiei la masele?
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 5Infectie masea?
- 4este sau nu indicat metronidazolul daca am avut depresie?
- 0Puroi la masea de 6 zile:((
- 4infectie dinte
- 0infectie dentara
- 1Infectie cronica masea
- 2infectie masea in urma tratamentului pe canal
- 3Nas amortit
- 4infectie?
- 17Infectie masea.
- 0Infectie la radacina dintelui!?Va rog ajutor!
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
- 7Infectie radacina, masea umflata
Mai multe informații despre: infectia dentara