infectie nas-ureche

Buna ziua, sunt racit in nas (asta am mai avut), insa de data asta m-am trezit cu gatul umflat sub urechea dreapta, si urechea dreapta un pic rosie si umflata. Am fost la medic ORL, a zis ca in interiorul urechii nu am infectie, sunt ganglioni umflati sub ureche, si mi-a prescris ketonal si augmentin 5 zile, si rivanol pentru exteriorul urechii si daca nu se vindeca sa revin, . Am avut si febra 38.3, dar a scazut destul de repede dupa tratament. Acum (a 2-a zi de la inceperea tratamentului) lobul urechii a mai crescut, nu mai am febra, dar am niste basici cu lichid pe marginea pavilionului urechii. Imi mai puteti recomanda ceva sau e suficient tratamentul ? multumesc.
1 comentarii

poate fi Zona zoster
este o problema virala..si se trateaza cu Aciclovir tablete si Aciclovir ung. local
dar cel mai bine sa mergi maine dimineata sa te vada la Dermatolog
nu lasa pentru luni. zona zoster.. poate afecta si nervul auditiv..si poate sa ramai cu dureri mari pe nervul trigemen
este o problema virala..si se trateaza cu Aciclovir tablete si Aciclovir ung. local
dar cel mai bine sa mergi maine dimineata sa te vada la Dermatolog
nu lasa pentru luni. zona zoster.. poate afecta si nervul auditiv..si poate sa ramai cu dureri mari pe nervul trigemen

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi se umfla gatul in partea dreapta
- 4greutate la inghitire, umflatura in gat
- 3gat umflat- amigdalele sunt scoase
- 3Ganglion drept la gat
- 4Ganglioni
- 0ganglioni gat
- 3Numerosi ganglioni umflati
- 2infectie masea in urma tratamentului pe canal
- 1Ganglioni submandibulari inflamati
- 1Ganglion mărit..
- 0Ce poate fi?
- 2Ajutor
- 0Ganglioni umflati
- 1Ganglion mare la gat!
- 2Ganglion umflat si durere de ureche
- 12Adenita cervicala
- 3Am un ganglion umflat doar pe partea stânga a gatului
- 3Adenopatie laterocervicala
- 2Ajutați-mă - mi s-au inflamat ganglionii la gat
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat umflatura la urechea dreapta umflarea gatului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: