Ganglion umflat si durere de ureche

15-01-2019
Ana4468
Nu este medic/terapeut
Ana4468
In septembrie, a trebuit sa imi scot maseaua de minte din stanga jos pentru a-mi putea pune aparatul dentar. Dupa extractie, in jur de 6 zile am avut dureri groaznice, nu puteam sa inghit nimic si nici sa deschid gura iar ganglionul era umflat. Durerea s-a mai diminuat deoarece am luat Augumentin. In jur de o luna dupa aceea, tot simteam umflatura din partea stanga jos si nici ju puteam sa deschid gura. Eu am facut exercitii de deschis si inchis gura dar probabil nu suficient de mult. In noiembrie m-am simt mai bine iar in decembrie la final, ganglionul iar s-a umflat si nu puteam deschide gura deloc. De o saptamana, a inceput sa ma doara si urechea stanga foarte tare, nu pot inghiti deorace ma doare si ganglionul e umflat. Am luat nurofen, picaturi pentru urechi si nimic..Ce as putea face?
2 comentarii
0
15-01-2019, ora 15:51
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Mergeti la un chirurg maxilo-facial sa palpeze acel ganglion si sa sa spuna ce este.
0
26-02-2019, ora 16:36
Reyi
Nu este medic/terapeut
Reyi
buna ziua. cum ati rezolvat problema? va simtiti mai bine? eu mi-am scos o masea de minte acum 2 luni...si nu mi-a trecut durerea din ureche..
sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noduli la gât (noduli limfatici laterocervicali, noduli tiroidieni)
  •