Ganglion umflat si durere de ureche
In septembrie, a trebuit sa imi scot maseaua de minte din stanga jos pentru a-mi putea pune aparatul dentar. Dupa extractie, in jur de 6 zile am avut dureri groaznice, nu puteam sa inghit nimic si nici sa deschid gura iar ganglionul era umflat. Durerea s-a mai diminuat deoarece am luat Augumentin. In jur de o luna dupa aceea, tot simteam umflatura din partea stanga jos si nici ju puteam sa deschid gura. Eu am facut exercitii de deschis si inchis gura dar probabil nu suficient de mult. In noiembrie m-am simt mai bine iar in decembrie la final, ganglionul iar s-a umflat si nu puteam deschide gura deloc. De o saptamana, a inceput sa ma doara si urechea stanga foarte tare, nu pot inghiti deorace ma doare si ganglionul e umflat. Am luat nurofen, picaturi pentru urechi si nimic..Ce as putea face?
2 comentarii
Buna ziua,
Mergeti la un chirurg maxilo-facial sa palpeze acel ganglion si sa sa spuna ce este.
Mergeti la un chirurg maxilo-facial sa palpeze acel ganglion si sa sa spuna ce este.
buna ziua. cum ati rezolvat problema? va simtiti mai bine? eu mi-am scos o masea de minte acum 2 luni...si nu mi-a trecut durerea din ureche..
sanatate !
sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ganglion marit in zona gatului
- 12Ganglioni mariti
- 5ganglioni la gat
- 62 ganglioni la gat la fetita de 4 ani
- 5Ganglion inflamat sub maxilar
- 6Ganglioni nedurerosi
- 1Ganglion
- 2Ganglioni inflamați !
- 1Ganglioni submandibulari inflamati
- 1am 2 ganglioni sub mandibula. Ma dor doar la atingere
- 2Ajutor
- 1Cancer sau amigdalita?
- 2Ganglion sub ureche
- 1Ganglionii inflamati
- 1Ganglioni gât
- 1Herpes, ganglioni
- 1Nevoie urgenta chirurgie ganglioni latero cervicali si submandibulari
- 0Ganglioni mariti descoperiti la ecografie
- 3Galma/umflatura la gat
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: