Ajutor
Buna seara...as vrea sa imi raspunda SI Mie cineva deoarece am o problema cu un ganglion umflat in zona gatului si limba crapata..sunt in londra SI nu am ce sa fac..am fst SI aici SI mi.au spus ca limba este crapata ca sunt deshidratata SI ganglionul este limfatic deoarece am fost racita..am fost in Alta parte..mi.au spus ca este un muschi umflat..tin sa mentionez ca acel ganglion il am de vreo 4 luni de acum
Am fost in Romania la medicul de familie acum o Luna SI mi.au zis ca probabil este de la vreo masea cariata
Am fost la dentist..mia spus ca nu este de la dantura pt ca nu am infectie am doar niste carii mici pe care urmeaza sa le tratez
SI uite asa am ajuns la orl care Mia spus ca este de la amigdalite..miam facut analize la sange care sunt ok
Doar niste hemoglobine mai Mari sau mici nu stiu sigur...
Am facut operatie de criptoliza cu laser acum o Luna
Dnul doctor mia spus ca acel ganglion o sa se retraga intro luna 2 sau niciodata..momentan nu s.a retras nu stiu ce sa mai fac Nu ar fi trebuit sa se retraga totusi ..daca m.ar putea ajuta cineva..sunt foarte stresata pentru ca ma gandesc sa nu fie altceva
Mentionez ca sunt fumatoare
Am fost in Romania la medicul de familie acum o Luna SI mi.au zis ca probabil este de la vreo masea cariata
Am fost la dentist..mia spus ca nu este de la dantura pt ca nu am infectie am doar niste carii mici pe care urmeaza sa le tratez
SI uite asa am ajuns la orl care Mia spus ca este de la amigdalite..miam facut analize la sange care sunt ok
Doar niste hemoglobine mai Mari sau mici nu stiu sigur...
Am facut operatie de criptoliza cu laser acum o Luna
Dnul doctor mia spus ca acel ganglion o sa se retraga intro luna 2 sau niciodata..momentan nu s.a retras nu stiu ce sa mai fac Nu ar fi trebuit sa se retraga totusi ..daca m.ar putea ajuta cineva..sunt foarte stresata pentru ca ma gandesc sa nu fie altceva
Mentionez ca sunt fumatoare
2 comentarii
Nu stati stresata. Faceti testele pentru boala pe care o suspectati si va linistiti.
Ar trebui sa va vada un medic de Boli infectioase.
Ar trebui sa va vada un medic de Boli infectioase.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12carnita glanda salivara.poate paranoia
- 2Tratament antibiotic... ganglioni foarte mariti
- 7Ganglion submandibular inflamat
- 5Ganglion inflamat sub maxilar
- 1Ganglioni submandibulari inflamati
- 15Umflătură partea dreaptă!
- 1Ganglion mărit..
- 3Umflatura pe gât, spre ceafa
- 2Problema orl ajutor - ganglioni inflamati la gat
- 9Ganglion inflamat in zona gâtului. Îmi este frica sa nu am limfom sau leucemie
- 1Nevoie urgenta chirurgie ganglioni latero cervicali si submandibulari
- 3Ganglionii măriți și dureroși la antigere
- 0Ganglioni mariti descoperiti la ecografie
- 3Adenopatie laterocervicala
- 7Posibil Hiv?
- 3Formațiune izoecogena
- 3Sunt speriata - Cancer gat??
- 2Ajutați-mă - mi s-au inflamat ganglionii la gat
- 4Ganglioni limfatici
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat limba crapata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: