Adenopatie laterocervicala
Bună seara
Din luna iulie 2020 am observat ganglioni măriți laterocervical stg la fetita mea de 4 anișori, tot în aceea perioada a apărut prima carie la molar.problema stomatologica nu s'a rezolvat, pentru ca fetita nu colaborează, doar s'a curat puțin molarul... Am făcut și ecografie în luna septembrie :dimensiuni de pana la 14/8 mm..urmează sa reevaluam ecografic după 3 luni.. Posibil sa fie problemele dentare sursa adenopatiei?
Multumesc!
Din luna iulie 2020 am observat ganglioni măriți laterocervical stg la fetita mea de 4 anișori, tot în aceea perioada a apărut prima carie la molar.problema stomatologica nu s'a rezolvat, pentru ca fetita nu colaborează, doar s'a curat puțin molarul... Am făcut și ecografie în luna septembrie :dimensiuni de pana la 14/8 mm..urmează sa reevaluam ecografic după 3 luni.. Posibil sa fie problemele dentare sursa adenopatiei?
Multumesc!
3 comentarii
Buna ziua
Da, microganglionii laterocervicali pot fi reactionati ca urmare a prezentei unui focar de vecinatate, in cazul fetitei Dvs. din cauza cariei.
Da, microganglionii laterocervicali pot fi reactionati ca urmare a prezentei unui focar de vecinatate, in cazul fetitei Dvs. din cauza cariei.
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Multa sănătate și putere de munca.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3adenopatie submandibulara
- 17Ganglioni inflamati la gat
- 6Adenopatie supraclaviculara = cancer?
- 4analize
- 5umflatura dupa ureche
- 1CT ganglioni in zona gatului
- 3Ganglioni palpabili la gat
- 1am 2 ganglioni sub mandibula. Ma dor doar la atingere
- 1Ganglion mare, durere gat!
- 6ganglioni inflamati
- 0Ce poate fi?
- 3Ganglioni
- 3Ganglioni submandibulari mariti
- 6Analize medicale
- 1Ganglion supraclavicular
- 0Ganglion umflat enteroviroza cu febra
- 4Ganglioni inflamați în zona gatului
- 5Adenopatii abdomino pelvine
- 0Ganglion submandibular inflamat de 2 luni
Mai multe informații despre: Adenopatia ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: