Ajutați-mă - mi s-au inflamat ganglionii la gat
Buna ziua, în urma erupției maselei de minte (dreapta jos), mi sau inflamat ganglionii la gat, unul pe partea dreapta si unul pe partea stanga. Sunt mobili si nedurerosi.
Am mers la stomatolog pentru ca aveam dureri foarte mari, si gingia foarte inflamata, ma curățat, a spus ca aveam adunate resturi de mancare si am primit tratament cu antibiotic si antiinflamator.
Ce ma sperie pe mine, am si la ambele axile ganglionii inflamati, si aceștia sunt mobili si nedurerosi.
Pot fii tot din cauza maselei ??
Va mulțumesc.
Am mers la stomatolog pentru ca aveam dureri foarte mari, si gingia foarte inflamata, ma curățat, a spus ca aveam adunate resturi de mancare si am primit tratament cu antibiotic si antiinflamator.
Ce ma sperie pe mine, am si la ambele axile ganglionii inflamati, si aceștia sunt mobili si nedurerosi.
Pot fii tot din cauza maselei ??
Va mulțumesc.
2 comentarii
Buna ziua, ganglionii axilari nu au cauza directa molarii de minte, putin probabil sa fie in context. De urmarit daca se retrag in urma administrarii antibioticului. Molarii de minte asa zgomotosi foarte posibil sa fie nevoie de scos, veti face radiografie si va va indruma medicul dumneavoastra.
Mulțumesc pentru raspuns, am terminat tratamentul cu antibiotic, parcă au început sa se micșoreze.
Am facut o programare la eco parti moi pentru liniștea mea.
Sper să fie bine
Am facut o programare la eco parti moi pentru liniștea mea.
Sper să fie bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ganglion umflat?
- 7m-a diagnosticat cu amigdalita, faringita
- 5Ganglioni submandibular inflamaţi de peste 2 luni
- 1Ganglion inflamat
- 7Ganglion submandibular inflamat
- 2infectie masea in urma tratamentului pe canal
- 2rezultat biopsie ganglion inghinal
- 3Ganglion sau umflatura sub barbie
- 1am 2 ganglioni sub mandibula. Ma dor doar la atingere
- 6ganglioni inflamati
- 0Ganglioni inflamați gat lateral !!!
- 9Ganglioni limfatici laterocervicali mariti
- 1Ganglioni limfatici
- 1Ganglion mare la gat!
- 9Ganglion inflamat in zona gâtului. Îmi este frica sa nu am limfom sau leucemie
- 4Ecografie gât
- 3Galma/umflatura la gat
- 3Am un ganglion umflat doar pe partea stânga a gatului
- 3Sunt speriata - Cancer gat??
- 2Ganglioni problema.
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat Ganglioni limfatici mariti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: