Ganglion mare la gat!
De 10 zile am observat in partea stanga o umflatura, deja are aproximativ 4, 5 cm. Am fost la medic astept analizele la sange, gatul si urechea a spus ca sunt ok, am tuse noaptea febra cateodata si imi curge nasul, medicul doar sa ma hidratez bine a spus!!
Sunt panicat din cauza dimensiuni mari a ganglionului, cand a aparut avea jumatate din marimea actuala!
Sunt panicat din cauza dimensiuni mari a ganglionului, cand a aparut avea jumatate din marimea actuala!
1 comentarii
Bună seara,
una din investigații ar fi ecografia, care vede interiorul ganglionului. S-ar putea să fie un chist. Apoi ganglionul poate fi examinat prin biopsie (fie puncție cu un ac, fie se scoate ganglionul cu totul (este o operație ușoară și simplă)). Se pune la microscop și se vede ce este. Oricum, medicul dumneavoastră poate decide ce ar fi de făcut.
Multă sănătate.
una din investigații ar fi ecografia, care vede interiorul ganglionului. S-ar putea să fie un chist. Apoi ganglionul poate fi examinat prin biopsie (fie puncție cu un ac, fie se scoate ganglionul cu totul (este o operație ușoară și simplă)). Se pune la microscop și se vede ce este. Oricum, medicul dumneavoastră poate decide ce ar fi de făcut.
Multă sănătate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ganglioni mariti la gat si in zona inghinala
- 3Ganglioni!
- 4LIMFONODULI SUBMANDIBULARI
- 0Ganglioni de aproape 4 ani
- 5Ganglioni submandibular inflamaţi de peste 2 luni
- 1Ganglion Nodul gat
- 5umflatura dupa ureche
- 9Boala autoimuna ?
- 0Ganglioni umflati gat
- 9Ganglioni limfatici laterocervicali mariti
- 3Umflatura pe gât, spre ceafa
- 1Ganglion sau altceva?
- 1Poate fi cancer?
- 0Ganglion umflat, sub mandibula, stanga.
- 0Ganglioni mariti descoperiti la ecografie
- 0Ganglion zona laterala a gatului
- 1HELP!! Este urgent, doresc o parere
- 0Ganglion submandibular inflamat de 2 luni
- 4Sfinter esofagic defectuos, gastrita cronica si metaplasia intestinala
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: