Infecție măsea, dureri in gat

13-07-2017
AlexandrAndrei
Nu este medic/terapeut
AlexandrAndrei
Buna seara!
Eu si prietenul meu suntem in UK. El a avut a dureri groaznice de măsea in partea stânga jos, plus mandibula, sub maxilar, ureche, etc asa ca am apelat la urgente. Măseaua lui era foarte stricata si sparta iar dentistul a spus ca singura soluție este extracția, neținând cont ca este o infecție. I-a facut trei anestezii, pt ca dupa fiecare a încercat sa tragă măseaua si el tot simțea o durere groaznica si tot nervul. La un moment dat a țipat de durere si a simțit pana si la inima dureri. A reușit sa ii scoată partea de sus a maselei, "acoperișul" apoi i-a pus o plomba spunând ca nu poate face altceva daca el nu rezista. I-a prescris Metronidazole de 3x/zi timp de 5 zile plus pastile de dureri. Este in a doua zi de tratament iar durerile in gât inca persista iar uneori si la măsea. Credeți ca o sa ii treacă la finalul antibioticului? Ce as putea sa ii fac pt gât măcar? Suntem disperați! La dentist nu poate ajunge de curând pt ca te programează aproximativ intr-o luna. Va mulțumesc!
3 comentarii
0
14-07-2017, ora 08:43
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Din pacate nu puteti face prea multe( cunosc cum stau lucrurile acolo) deoarece ar avea nevoie de un antibiotic mai puternic. Fara reteta nu puteti sa cumparati nimic.
Luati medicamentele prescrise de medic si durerea va ceda intr-un timp mai lung, vreo saptamana.
Multa sanatate.
0
14-07-2017, ora 11:39
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
pentru gat se pot lua ceva uleiuri naturiste pentru ameliorarea situatiei si pentru dezinflamare si pentru a trece durerea mai repede...pe langa ceea ce ia deja.Ce nu stiu eu este cum se poate face sa va puteti comanda acele uleiuri sa va vina in Anglia.Ma pot interesa daca va intereseaza.Nu le puteti gasi in farmacii. Ma puteti contacta daca va doriti recomandari pentru uleiuri naturale si va ajut sa le aveti cat mai repede cu putinta si va invat si cum sa le folositi acum, dar si in alte situatii...
Multumesc!
0
14-07-2017, ora 17:51
AlexandrAndrei
Nu este medic/terapeut
AlexandrAndrei
Va mulțumesc pt răspunsuri! Astăzi am observat ca tot pe partea stânga ii iese si măseaua de minte iar lângă este gingia umflata. Durerile de sub maxilar sunt tot mai dese. Pastile de dureri ia zilnic 2-3..Nu știu ce sa mai facem!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul