Pneumonia

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca bronsita sau pneumonia are ca simtom principal tusea si daca poate exista uan din ele fara tuse.
5 comentarii

tusea este obligatorie..ca reactie de aparare...si expectoratie

Buna ziua am 16 ani si am avut pneumonie la varsta de 14 ani, din cauza unei raceli, am fost la spital si am tratat-o.Dar acum am racit iarasi si cand tusesc ma dor plamanii de poate sa am iarasi pneumonie??????????

da. tre sa mergeti la pediatru.
ca sa nu mai racesti dupa vindecare
te imbraci adecvat, porti caciula, consumi numai bauturi calde multe saptamani pana la vindecarea completa.
acasa se fac inhalatii si aromoterapie
ca sa nu mai racesti dupa vindecare
te imbraci adecvat, porti caciula, consumi numai bauturi calde multe saptamani pana la vindecarea completa.
acasa se fac inhalatii si aromoterapie

Buna ziua, am o intrebare pentru domnul doctor Flueraru.Unei persoane in varsta, care a fost suspectata de bronsita i s-a administrat Augmentin la care a avut reactie alergica puternica.Dupa stoparea antibioticului i s-a dat Miofilin, Tonotil-N, Nistatin, ACC si antibiotic injectabil la 8 ore.Nu era indicat sa i se faca injectie cu Adrenalina in prima faza (respira fff greu )?.E indicat sa-i facem si aerosoli cu adrenalina si fluimucil, daca da in ce cantitate?Multumesc f mult!

Adrenalina injectabil se fafe jn anumite cazuri de urgenta.. in rest nu e indicat
In aerosoli.. o fiola de acc si cinci pic decadrenalina se pot face de doua ori pe zi
In aerosoli.. o fiola de acc si cinci pic decadrenalina se pot face de doua ori pe zi

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pneumonie repetata
- 4durere in git si torace
- 4Traheita sau bronsita
- 12rosu in gat frecvent
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 7Intepaturi puternice 1 luna in piept
- 4Este cazul de pneumonie?
- 14diagnostic: poliartrita a scris doctorul meu, credeti ca as putea avea altceva?
- 12Efecte secundare Priorix - bronsiolite repetate
- 0Pneumonie bazala dreapta
- 0Pneumonie fara febra-tratament cu hemisuccinat
- 8Esofagita Gr B. Cu simptome ciudate
- 1Un sfat in cazul pneumoniei
- 2copil 4 ani are bronşită
- 1pentru bronsita cu ce pot sa fac aerosoli?
- 3Alegie la Fromilid cu eliberare prelungita?
- 1In legatura cu baiatul meu de 7 luni
- 0Pneumonie mixta. Dacă imi puteți da ceva sfaturi sau indicatii ?
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: