in 2007 am fost diagnosticat cu epilepsie.. am avut o criza in timpul somnului
buna ziua.am 43 de ani si in 2007 am fost diagnosticat cu epilepsie.am avut o criza in timpul somnului in septembrie 2007 ca urmare a consumului de alcool repetat, am luat carbamazepina 200 cite 3 pe zi pina aproape de sarbatori si de sarbatori am consumat cate o bere pe zi si cafea, stiind ca nu am voie.in ianuarie pe 14 am avut o alta criza si tot in timpul somnului.pina in 2011 am luat zilnic carbamazepina cite 3 pe zi, fara alcool si cafea sau cola, pina si sucul de grefe imi facea rau.din 2011 am inceput din proprie initiativa sa reduc pastilele, astazi cind va scriu iau jumatate de pastila dimineata si una seara.pot reduce total consumul de carbamazepina?in 1998 am avut un accident soldat cu un tcc operat la iasi de prof.gramada, poate fi una din cauze aparitia acestor crize?va multumesc.
6 comentarii
pot renunta la tratament daca nu am avut crize de 4 ani.luam cite 3 pastile de carbamazepina, iar acum iau jumatate de pastila dimineata si una seara.am avut 2 crize de epilepsie in 2007 la un interval de 4 luni.va multumesc.
NU renunta la medicatie fara acordul medicului curant (neurolog)! Mai ales daca vrei sa renunti la tratament ca sa poti consuma din nou alcool si cafea, ceea ce ar constitui cea mai proasta idee!
Vorbeste cu medicul tau neurolog si intreaba-l pentru cat timp trebuie sa urmezi tratamentul!
Numai bine!
Vorbeste cu medicul tau neurolog si intreaba-l pentru cat timp trebuie sa urmezi tratamentul!
Numai bine!
multumesc pentru raspuns, dar nu m-am gandit nici o clipa sa consum iarasi alcool si cafea.mai degraba vroiam sa mai menajez ficatul.vroiam sa stiu daca as intrerupe total tratamentul as mai avea probleme.multumesc the_eye dar vreau mai multe lamuriri.
Tratamentul nu se intrerupe fara acordul medicului. Bineinteles ca pot aparea crize din nou. Exista medicamente mai putin toxice pentru ficat asupra carora va poate lamuri medicul.
tratamentul de epilepsie dureaza 6ani dintre care 5ani nu se scoate nici un medicament si in al 6 an se scot treptat medicamentele cite o pastila pe luna
sufar de epilepsie temporara si de doi ani nu mai fac crize si as dori sa stiu daca pot sa muncesc dincolo si in ce domeni si daca pot sa iau medicamentele de acolo -
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ce ma puteti sfatui: fratele meu are epilepsie
- 1Sa fie epilepsie oare?
- 4epilepsia se poate transmite si la copil?
- 3crize epileptice partiale complexe
- 3sa fie epilepsie
- 17Ce analize mai amanuntite sa fac in caz ca boala ar fi de natura endocrina?
- 7va trebui sa mai ia medicamente, cand le va putea intrerupe?
- 31 - 2 pahare vin pe zi - dependent de alcool ?
- 29Spuneţi NU drogurilor, alcoolului, tutunului; cereţi ajutor!
- 23Antidepresivele si alcoolul
- 5sunt sotie de alcoolic
- 4Operatie Bypass
- 0probleme de picioare
- 1alcool si tutun
- 3alcool si tutun
- 9Sunt sanatos tun dar fac crize, aparent epileptice
- 0chirurgia epileptica
- 4dupa primul pahar ma rosesc la fata si am senzatia ca ma sufoc
- 1Epilepsia…si redobandirea permisului?
Mai multe informații despre: Epilepsia Alcoolul criza epileptica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: