Epilepsie si pierderi de memorie
Am fost diagnosticata acum 32 de ani cu epilepsie in urma unui accident care m-a traumatizat si, ca o a doua urmare am probleme cu pierderea memoriei. As dori sa stiu ce tratamente exista pentru imbunatatirea memoriei.
Am luat Lamictal, Carbamazepin si Lecitina dar, chiar si asa tot sufar de pierderi de memorie.
Am luat Lamictal, Carbamazepin si Lecitina dar, chiar si asa tot sufar de pierderi de memorie.
6 comentarii
*curcumina + bioperina
*ca principiu de bază economisirea cortizolului, a insulinei, deci cautati date despre principiile low-carb
*Brain Elevate - google dupa el
ceaiul verde bio preparat cum scrie la carte
carnitina
eliminarea completa a glutenului - cautati si in profilul meu, pe blog, are efecte negative asupra creierului
Cele cu steluta sunt mult mai importante.
V-am scris nu ca sa luati neprocesat, ci eventual ca sa va documentati.
Sanatate !
*ca principiu de bază economisirea cortizolului, a insulinei, deci cautati date despre principiile low-carb
*Brain Elevate - google dupa el
ceaiul verde bio preparat cum scrie la carte
carnitina
eliminarea completa a glutenului - cautati si in profilul meu, pe blog, are efecte negative asupra creierului
Cele cu steluta sunt mult mai importante.
V-am scris nu ca sa luati neprocesat, ci eventual ca sa va documentati.
Sanatate !
Va multumesc f mult pentru sfaturile primite. Le voi adresa medicului si mai astept colaborare si incurajare!
Fiul meu are21de ani si epilepsie din februarie.Ia orfiril1000mg.De o luna tremura si pe langa confuzie a inceput sa aiba probleme de vorbire.Examenul MRS arata displazie hipocampica bilaterala cu tendinta la scleroza hipocamp stang.De 3 zile i sa mai adaugat keprra 500.Am aflat de olimpiq stemxcell.ce sfat imi dati?Poate lua pe langa antiepileptice?
am avut epilesie timp de 5 ani, cind la un moment dat faceam cite 4-5 crize pe saptamina, am crezut ca voi muri curind, dar se pare ca nu este asa. Eu am scapat de aceasta boala si sunt foarte multumit ca am facut treaba asta singur, fara regimuri alimentare sau o mie de pastile care te costa mii de lei, iar de cind am scapat de aceasta boala starea mea de sanatate este complet diferita ( aici ma refer in bine) am mai multa energie, nu am mai avut nici macar simptome de epilesie din luna iulie 2011, ma privesc dimineata in oglinda si ma bucur pentru ca am ajuns din nou alt om
Te rog sa imi dai adresa ta de email pentru a te contacta! Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa un accident rutier are pierderi de memorie
- 3Tatal meu are epilepsie
- 6Ce ma puteti sfatui: fratele meu are epilepsie
- 9epilepsie - informatii
- 4epilepsia se poate transmite si la copil?
- 3Encefalita herpetica - sechele Epilepsie?
- 3epilepsie-intrebare
- 7Epilepsie si regimul alimentar
- 4ajutor cu un diagnostic, sora mea momente in care isi pierde memoria
- 3Este oare epilepsie sau altceva?
- 5"Absente", tulburari de memorie, blackout-uri. Oare am epilepsie?
- 1Epilepsie de tip absenta sii permisul de conducere
- 1probleme cu memoria de scurta durata
- 3epilepsie generalizata
- 4Pierderi de memorie dupa consumul de alcool
- 25epilepsie
- 1URGENT Bunica a facut epilepsie, dar medicii refuza internarea
- 0Epilepsie/ atrofie corticala
- 1Epilepsia se transmite la copil?
- 1Epilepsie focala temporala stanga farmacorezistenta
Mai multe informații despre: Epilepsia Pierderea memoriei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: