pete rosii aparute pe corp in urma consumului de alcool
buna ziua.
prima data acum mai mult timp am crezut ca am varsat de vant(dupa ce consumasem cateva beri), insa a doua zi disparusera toate petele... dar a ramas o stare pe care as caracteriza-o ca arsuri pe gat, dupa care m se umple gura de saliva... nu aveam nicio simptoma, daca nu consumam alcool nu neaparat in exces, acum ori de cate ori beau m se inrosesc ochii, imi ies pete in special pe umeri si spate, si am acele arsuri de care ziceam... nu am mai baut de o luna, deloc. insa a inceput sa imi revina starea de rau.. fara pete oricum. nu stiu cat de bine m-am exprimat, dar sper sa fi caracterizat destul de bine. multumesc.
prima data acum mai mult timp am crezut ca am varsat de vant(dupa ce consumasem cateva beri), insa a doua zi disparusera toate petele... dar a ramas o stare pe care as caracteriza-o ca arsuri pe gat, dupa care m se umple gura de saliva... nu aveam nicio simptoma, daca nu consumam alcool nu neaparat in exces, acum ori de cate ori beau m se inrosesc ochii, imi ies pete in special pe umeri si spate, si am acele arsuri de care ziceam... nu am mai baut de o luna, deloc. insa a inceput sa imi revina starea de rau.. fara pete oricum. nu stiu cat de bine m-am exprimat, dar sper sa fi caracterizat destul de bine. multumesc.
4 comentarii
Daca e de la alcool se pare ca ti a afectat ficatul.arsurile pot fi de la o gastrita.
ar fi bine sa mergi la un medic.
Numai bine!
ar fi bine sa mergi la un medic.
Numai bine!
Si eu cred ca este o reactie a ficatului, cel mai bine ar fi sa consulti un medic si sa nu mai bei alcool
CE CULOARE ARE URINA?
TE POTI GANDI SI LA PORFIRIE CUTANATA TARDIVA, DESI E O BOALA RARA, DAR TREBUIE MAI MULTE TESTE, TGP, TGO, BILIRUBINA, URO SI COPROPORFIRIRNE URINARE, ELECTROFOREZA PROTEINELOR.
TE POTI GANDI SI LA PORFIRIE CUTANATA TARDIVA, DESI E O BOALA RARA, DAR TREBUIE MAI MULTE TESTE, TGP, TGO, BILIRUBINA, URO SI COPROPORFIRIRNE URINARE, ELECTROFOREZA PROTEINELOR.
Daca urina e norml colorata, iar petele dispar si nu sunt insotite de vezicule cu lichid, mai ales la expunerea la soare e foarte putin probabila porfiria cutanata tardiva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete in zona pubiana si pe piele
- 40Pityriasis Rosea
- 2pete uscate
- 4Va rugam! Avem nevoie de un sfat: pete suspecte pe corp + greata si somn agitat
- 3pete ciudate pe picior
- 11sotul meu bea mult si sta cu prietenii
- 0Pete urate
- 3Pete vinete si roshii in regiunea merishorului si mai sus
- 13sint necajita din cauza sotului meu care e alcoolic
- 5Mama mea ia si pastile de Tamoxifen si bea si alcool mult.
- 6Frica de a nu pati ceva grav sau efectele indelungate a consumului de alcool
- 0Alcoolul creşte riscurile de cancer intestinal
- 1ce inseamna a fi alcoolic?
- 3o pata mult mai inchisa (maro inchis) in zona cefei
- 2probleme cu pielea
- 1Pete din ce in ce mai mari pe corp.
- 4pete pe corp
- 14Administrare alcool intravenos
- 1Pete rosii pe fata
- 4Probleme cu alcoolul
Mai multe informații despre: Alcoolismul Alcoolul pete pe piele alergia la alcool
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: