epilepsie ori cu totul altceva?
buna ziua, fetita noastra de aproape 6 anisori a avut conform medicilor o criza epileptica[anul trecut]mentionez ca episodul s'a petrecut la orele amiezii in timp ce dormea.mai exact fetita s'a trzit cu o parte a corpului rigida, gurita stramba, necooperanta.a durat circa 20 sec.ulterior si'a revenit dar a fost foarte agitata si avomitat mult.am ajuns la urgente i s'a facut eeg, iesind modificari de unde.am facut mai apoi un rmn fara modificari.am continuat cu eeg in timpul somnului, rezultat ok.a urmat inca unul la cateva luni, rezultat ok.va rog ajutati'ne noi locuim in italia si exista o oarecare bariera lingvistica intre noi si medici, ieri s'a petrecut ceva oarecum asemanator'doar pt 4, 5 sec, mentionez ca doar in timp ce doarme se petrec aceste episoade.s'a trezit in fundulet cu senzatie de voma, sufocare, avand gurita putin stramba, repet pt cateva sec doar, apoi revenindusi.ce se intampla, de ce doar la orele amiezii?sa fie altceva?mentionez ca este un copil pe cat de sensibil, pe atat de energic.va rog, nelamurirea noastra, de ce se intampla in timpul somnului insotit de senzatie de voma.copilului nu i sa prescris medicatie deoare ce au considerat ca episoadele au fost extrem de rare.mentionez ca are un somn foarte agitat noapte de noapte.are vreo legatura faptul ca in aceeasi zi a suferit o sperietura destul de mare din cauza unui caine.medicii de aici considera ca nu are epilepsie totusi.va rog ajutati'ne cu un sfat, credem totusi ca din pacate sunt si alti parinti care au trecut prin asa ceva.doamne ajuta
4 comentarii
Nu o poate aduce un parinte la Sectia de Neurologie Pediatrica a Spitalului Obregia Bucuresti ?
Am trimis mesajul dv. unui medic psihiatru din Romania.
Va trimit raspunsul cand il primesc.
Va trimit raspunsul cand il primesc.
Cred ca atitudinea medicilor care au consultat copilul este pentru moment corecta.Banuiesc ca si un medic pediatru a vazut copilul si nu a gasit motiv de ingrijorare.Puteti folosi zi de zi ceaiul de tei pentru hidratare, este un sedativ natural.Succes!
cu stima si recunostinta multumim pt raspunsuri.doamne ajuta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4este sau nu epilepsie si daca da ce puteti sa-mi spuneti despre boala mea?
- 42O fi epilepsie? :((
- 5epilepsia, crize grand mall
- 2are EPILEPSIE ce tre sa faci?
- 5de pe la 7-8 ani fac anumite crize care au fost considerate crize de spasmofilie
- 7epilepsie DA sau NU?
- 10epilepsia afecteaza partea sexuala?
- 1alcoolic cu crize epileptice
- 2Epilepsie si medic
- 2fiica mea e suspecta de epilepsie
- 5epilepsie de la varsta de 10 ani
- 25epilepsie
- 0probleme angajare
- 2Epilepsie sau nu??
- 0Dementa si crize de epilepsie
- 1O problema - epilepsie
- 6Epilepsie?